View Single Post
Staro 26.02.2014., 11:54   #11
virus1
Premium
Moj komp

virus1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Pozz svima =)
Koliko čitam tu nemogu vjerovati da syss ima toliko problema oko AMD/ATI, kod mene, a bavim se inače računalima i HW, problemi su uvijek bili postojeći ako je defektna grafa bila inače sve bi radilo ko iz puške, tu i tamo malo tweekanja po driverima ali mozda 1 od 100 igara, i to neovisno dali se radi o ATI ili Nvidia.
Isto tako vidim neke buni kako je čovijek uspio dobiti 290x za 280x, ili sam krivo shvatio lol, ali koliko vidim u opisu imao je čovijek 2x280x, nema šanse da je dobio 1 za 1, ako jesi PM me kolega plz da vidim di toga ima =).
Vidim da nemaš više živaca i u neku ruku te shvaćam ali ja bi u najgoru ruku reinstall OS-a jer ko zna šta bi se moglo klati, ima sada o toj temi 100 načina kako i šta ali nebi se odrekao te grafe samo tako =)
Čitao sam da si sa ovima prije imao problema sa HDMI, meni je to nevjerovatno da nemas sreće, ja vrtim igru preko 24 incha, a preko HDMI curka gleda film isto s kompa, svaki ima zasebno zvuk sve radi perfektno (u pitanju 7950) jednostavno sorry ali ovo sve zvuči kao neki Murphy.
virus1 je offline   Reply With Quote