Ja dosta pratim hakove objave i planove tako dam sam koliko toliko u toku

makar mi nista nazalost takve informacije ne pomazu u mom slucaju ali 4 mbita ce ici na 10 min kroz nekih mislim 2 godine ali nisam vise tocno siguran. Postoje dopisi na hakovim stranicama pa tko zeli neka cita. Ht i hakom se ogradjuju da nekih 80 posto korisnika koristi 1gb prometa pakete, neki sitan postotak 15gb promet i ostatak je kao na fletu pa ocito nema niti potrebe da se internet ubrzava i daje u svim paketima flat kada je korisnicima i ovo dovoljno. To je njihova politika makar ih EU koliko toliko stisce pa se barem nesto sitno radi po tom pitanju. (naravno stvar je love jer Eu daje lovu)
One price sto su bile pocetkom prosle godine da ce svatko selo imati optiku kroz nekoliko mjeseci(bilo po netu i u novinama) su smijeh jer je proslo godinu dana a nista se nije promjenilo.
Navodno je prije vise od pola godine drzava ustupila optiku od autoputa elektre i ostalih firmi koje su vukle optiku za svoje potrebe da smiju koristiti drugi opereteri. Ja zivim 200m od autoputa i naravno u HT-u nitko nezna nista o tome. Je..e lud zbunjenoga