Citiraj:
Autor danc00
E hvala ti, zbilja si od pomoći!
Taj Samsung nemaju u Emmezeti, a na žalost ograničen sam na nju, a i 3000kn mi je previše, i ovo sam navukao (2600kn za onaj philips) Rekoh 2200kn mi je u džepu...
Da, tak sam i ja sad jedno metar od monitora, dok gledam film ležim na krevetu, a dok se igram na cca 1.5-2m! Znači TV bude dobro sjel u toj prići...
Sutra ću malo pogledat u živo te monitore, možda se nešto nađe kaj nije na webu...
A kad kupim ću ti se javit na pm da mi veliš kako ga dobro istestirat
E da, i moram imat minimalno DVA HDMI-a...
To me samo zanimalo, dal je upotrebljiv TV koad se PC spoji gore, dal se može odigrat igra i pogledat film bez nekih duhova po ekranu, da se može tekst čitat bez mućenja i slično...ak toga nema onda je sve ok!
Thx
|
pazi. svaki mid range koji sam ja gledao ima najmanje 2 HDMI-a, i fullHD je.
sto se tice efekata/ghostinga/mucenja i sl., to moras probati jer nismo isti svi.
recimo ja ne zamjecujem nikakve probleme na mom TV-u dok igram i scrollam u win-u dok recimo frend koji je nedavno uzeo 27" LCD monitor vidi to i smeta ga (isto mu se desilo i na LCD monitoru).
ak imas laptop i hdmi prikljucak/kabel, uzmi ih i pravac ducan isprobat TV koji oces uzet. to ti je jedino sigurno, sve drugo je rekla-kazala.
sto se tice daljine sjedenja, ja imam 46" tak da ce tebi trebat mozda manje se odmaknut al to ovisi o tebi i kak se naviknes.