View Single Post
Staro 25.02.2014., 23:34   #6583
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
A zato pitam, treba mi neki TV koji može donekle zamjnit monitor jer mi više treba TV nego monitor. Trebam TV za gledanje i za konzolu, a za te stvari mi je TV bolji.

Pa me sad zanima kak se bude TV ponašal kod surfanja i recimo pisanja u wordu i slično, da mi glava ne eksplodira ili oči ispadnu...

Konkretno mi je interesantan ovaj prvi philips, za 2200kn. Ne trebam smart tv jer mi za to služi PC...sad jel ima neki bolji u toj cijeni!

A ovaj drugi mi je samo radi DVBT-2...a sad jel to iskoristivo kod nas ne znam...zato pitam.

HELP!

edit: a nema mi baš Samsung za te pare, jer mora mi biti FULL HD i 100Hz..a ostalo mi nije bitno, velim smart tv mi nije bitan jer imam za to PC. I dijagonala mora biti 81cm, ne veča niti manja!
pa ponasa se odlicno. mislim zasto ocekujes probleme? problem je jedino ako nemas mjesta za se udaljit. ja recimo u win-u radim na oko 1m udaljen, kad igram onda oko 1,5m, a filmove gledam sa dvosjeda koji je iza na oko 3m.
meni isto nije trebao ni smart TV ni ostala sr*nja koja natrpaju, ali nemos vise dobit dobar TV bez toga. ja ni ne gledam TV neg koristim njega samo kao monitor.
tebi treba 32" i tu je ponuda najaca koliko znam. ispod toga je jako lose AFAIK.

ja bi se na tvom mjestu pokusao isprsiti za ovo:

http://www.nabava.net/televizori__24...d-led__3584471

taj mi imaju starci i mislim da je isto dobar koliko i moj.

neznam kakav je f5000 koji je jos malo jeftiniji, to nek ti napise neko ko zna vise o tome.

i jedan savjet, uzmi preko webshopa i u prvih tjedan dana ga dobro istestiraj jer je ovo sa LCD-ima postala cista lutrija (clouding, bleeding, mrtvi pixeli,...). ak nisi zadovoljan vracaj.

BTW aktiviraj mu odma onaj game mode inace ce te mouse lag izludit . ja ga skoro vratio dok nisam nasao tu opciju zakopanu .

edit: ovo 100hz zaboravi, to je samo marketing AFAIK. sve te efekte i sl trebas iskljucit u meni-u, a mislim da je jedan dobar dio automatski iskljucen kad ga bacis u pc/game mode il kak se vec zove da nebi imao lag.
geronimo_2 je offline   Reply With Quote