25.02.2014., 23:21
|
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Autor Bakica47
U pravu. Ako me nije do kraja uspio ubiti rat, punica, žena neće bome ni krvopija. A što se tiče noža dosta sam puta iz zafrkancije i s njim rezuckal. Nije bilo ni loše. Pogotovo kad me napadne krvopija, a ja se vrtim k'o zvrk i s nožem mašem k'o vjetrenjača, nema šanse da preživi. Ako nisi ranije pročitao stalkerske viceve stavljene na forum, evo ti jedan o krvopijama. Dvije Krvopije razgovaraju: “Slušaj, kako loviš stalkere?” “Pa, kad nekog uočim počnem kružiti u velikom krugu oko njega. Pet minuta kasnije smanjim krugove, a nakon pet minuta, napadnem.” “To nema smisla, dovraga, zašto ga odmah ne napadneš?” “Ne shvaćaš poantu, pajdaš! Sigurno sam ga mogao odmah napasti, ali bi onda morao pojesti više govana.”
|
Ne znam jesam se odvalio više na vic ili na ovo kaj si preživio i rat i punicu i ženu
 kralj samo takav
Citiraj:
Autor Albert Wesker
Evo i mene ljudi,igru sam zaigrao prije 3-4 godine i to na pola sata i uopce mi se nije svidjela.Odlucio sam igri dati drugu sansu i instalirao sam S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl(prelazit cu redom cisto radi price i bez modova) i evo,jedva se odvajam od igrice  igra jest stara ali je tako zarazna...zanimljivija mi je cak i od Skyrima...
Drug Brko
Švercer Xeonima
druze,krepao sam 
|
Jednom davno sam i ja instalirao SoC, čim je izašao. Stalno se rušalo pa sam ju i zaboravio. A onda je krenula teška ovisnost.  pisao sam kako sam sejvove od 6 ujutro nosio na posao i tamo nastavljao i onda ih nosio doma i tako svaki dan cijelo proljeće/ljeto 2009
Inače da, švercer sam. Valjda jedini koji je u minusu 
|
|
|