View Single Post
Staro 25.02.2014., 23:21   #1965
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Bakica47 Pregled postova
U pravu. Ako me nije do kraja uspio ubiti rat, punica, žena neće bome ni krvopija. A što se tiče noža dosta sam puta iz zafrkancije i s njim rezuckal. Nije bilo ni loše. Pogotovo kad me napadne krvopija, a ja se vrtim k'o zvrk i s nožem mašem k'o vjetrenjača, nema šanse da preživi. Ako nisi ranije pročitao stalkerske viceve stavljene na forum, evo ti jedan o krvopijama. Dvije Krvopije razgovaraju: “Slušaj, kako loviš stalkere?” “Pa, kad nekog uočim počnem kružiti u velikom krugu oko njega. Pet minuta kasnije smanjim krugove, a nakon pet minuta, napadnem.” “To nema smisla, dovraga, zašto ga odmah ne napadneš?” “Ne shvaćaš poantu, pajdaš! Sigurno sam ga mogao odmah napasti, ali bi onda morao pojesti više govana.”
Ne znam jesam se odvalio više na vic ili na ovo kaj si preživio i rat i punicu i ženu
kralj samo takav

Citiraj:
Autor Albert Wesker Pregled postova
Evo i mene ljudi,igru sam zaigrao prije 3-4 godine i to na pola sata i uopce mi se nije svidjela.Odlucio sam igri dati drugu sansu i instalirao sam S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl(prelazit cu redom cisto radi price i bez modova) i evo,jedva se odvajam od igrice igra jest stara ali je tako zarazna...zanimljivija mi je cak i od Skyrima...

Drug Brko
Švercer Xeonima

druze,krepao sam
Jednom davno sam i ja instalirao SoC, čim je izašao. Stalno se rušalo pa sam ju i zaboravio. A onda je krenula teška ovisnost. pisao sam kako sam sejvove od 6 ujutro nosio na posao i tamo nastavljao i onda ih nosio doma i tako svaki dan cijelo proljeće/ljeto 2009

Inače da, švercer sam. Valjda jedini koji je u minusu
Brko je offline   Reply With Quote