View Single Post
Staro 25.02.2014., 19:16   #3755
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Stigao mi je danas uspravni charging dock.
Mogu preporučiti sellera s linka jer je paket stigao za 6 radnih dana i imao tracking number.

Moram priznati da nisam prije čuo za tog proizvođača, no nakon što sam vidio da dolazi u kvalitetnoj, dobro dizajniranoj kutiji, fino upakirano i s folijama preko glossy dijelova, išao sam malo guglati.

Ekipa radi masu dodatne opreme za različite uređaje i stvarno vrijedi pogledati što se nudi
http://www.kidigi.com/product.php

Sam dock je jako kvalitetno napravljen. Nema govora o jeftinoj plastici. Teksturom me podsjeća na plastiku kućišta s Olympus DSLR-a što je veliki plus. (na 4. slici se vidi, kad je preokrenut)
Nema oštrih rubova, loše obrade i lošeg nasjedanja dijelova.
Ocjena 5 za materijale i izradu.

Konektor se može nakrenuti prema naprijed ili prema nazad, ovisno o uređaju koji mislite staviti gore. S razlogom se zove Universal Desktop Cradle. Također, automatski se i podešava visina konektora. Dio docka na kojem se nalazi konektor radi gore-dolje i naprijed natrag pa prima sve uređaje, bez obzira na debljinu zaštitne maske.

Dock je i dosta težak. Gore je 1020 sa svojih 160g i nema šanse da se preokrene, koliko god mobitel pokušavao gurati sa svih strana.

Par fotki s 1020:

i par fotki 1020

Ako netko može nabaviti zavojnicu za bežično punjenje s CC-3066 (1020 wireless charging maska), ili potrganu CC-3066, nek mi se javi.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 25.02.2014. u 20:09.
1v@n je offline