Citiraj:
Autor m4dm4n
Na tebe očito onda WG ima direktan pik. Evo, baš sam uspoređival statistike, i mislim da smo mi vrlo slični po performansama :
http://www.noobmeter.com/compareplay...dm4n123/rokich
No ono što se razlikuje jest da moja W/R krivulja konstantno raste. Istina, stvarno se dogodi period nekih dana ili da apsolutno sve odigram ko debil, (jer sam očito dekoncentriran ili igram prek one stvari), ili kaj god napravio, gubimo. Zapravo, vrlo nedavno sam cmizdrio ko curica baš o tome.
Ali u globalu, meni je winrejt u skladu sa mojim očekivanjima o mojim mogućnostima. Nešto sitno sam iznad prosjeka, i takve su mi statistike u zadnjih 10k bitaka.
Meni se čini da često nisi koncentriran i ne povedeš bitku u svoju korist, jer imaš statse za to, i zbog toga izgubite. Kao da imaš potencijala, ali ga ne koristiš.
Ma u biti, šta ja to pričam, idem odmah SerbU slati hejtmejl neka te makne sa blackliste. 
|
Ma, gle, nije previše bitno

Evo
zadnjih 1000, ja i ti bok uz bok.
Tiere smo prosječno igrali identično, još masa brojeva nam je za dlaku slična, a vidi razliku u w/r

A sada pitanje za milion dolara: kako, pobogu, da imam viši survival rate ako svi oko mene ginu k'o muhe, pa hebemu, ostajem sam protiv 3-4 svaki put u takvim timovima...ostajem među zadnjima, ali nemaBoga da preživim u lošemu timu (nitko to ne može, barem ne značajnije).
Kako to da nam se poklapa statistika, tebi koji si "oprezniji", i meni koji "jurišam"? Ja bih prije rekao da igramo vrlo slično, dobro, možda si ti malo defanzivniji, ali...w/r, tolika razlika??
Nije to do jednoga igrača, to je do tima.
E da, još nešto: k/d ratio nam je gotovo isti, čaki i dmg (toliko o mome ranome jurišanju i pogibanju

)ali tvoj tim i bez tebe pobjeđuje, moj bez mene- nema šanse.
Kao što rekoh: do ostatka tima je koji ti je dodijeljen na početku i "mo'š se **bat".

Evo, neka mi netko ovo objasni, ako može.
Ne bih da se ovo shvati kao kukanje, ja sam svoj dojam na samome početku jasno sažeo u jednu rečenicu:
(!!!head-swelling warning alert!!!)
(alert off)