Citiraj:
Autor Goc 101
Evo i ja ih danas instalirao i nisam dosad primjetio nikakve probleme. Probao sam po malo: NFS rivals, Rome 2, Wot, Skyrim i malo duže Dragon Age. Zasad sve ide bez problema pa čak i Firefox.
|
ma ja imam neke probleme, ali moguće da je do matične pošto sam dobio novu, a ostavio sam stare Windowse. zagasi mi se komp u sred instaliranja, i onda mi kaže da se zgasio zbog mogućih ozbiljnih posljedica po računalo tako nešto, i onda pogledam u GFExperience i piše da su noramlno instalirani, i da ih imam najnovije, a vidio sam da su na pola instaliranja kad se to dogodilo i onda sam ponovio još par puta, i ista stvar, vjerojatno je ili do matične odnosno vjerojatno ću morat nanovo instalirat W7. jebote, šta god da rikne na kompu, sve nanovo moraš radit i prcat se bzv, stvarno mi to ide na k. da ne može radit normalno, jer se zamjenila matična, pa ja ću da puknem od smijeha, i onda moram nanovo instalirat windowse i sve pobrisat. a ima tu dosta toga instlirano, jedino mi je tip reko da idem na neki backaup windowsa i onda da ih nanovo instaliram pa to sve sačuvam, ali ja to ne znam napravit, moram sad čekat jednog prijatelja da se vrati doma za vikend, pa ću onda bit pametniji koji vrag se dešava.
Citiraj:
Autor flyer1
ovaj moj nvidia updater očito spava na djelu  , nikakvog prozorčića dole desno...vidim da ih ekipa s 560-icama hvali, da se maknem s 314.22 onda? 10-ak frejmova viška nije za odbacit....
|
klikneš check for updates, i onda ti kaže ako ima novih updejetova, ako nema ostaju stari.