View Single Post
Staro 25.02.2014., 14:42   #169
MikaHR
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Jesi siguran da to želiš?

Ako da, challenge accepted. Mislim da još imam račune za uključenje usluge pri doseljenju na svoju parcelu 2003 godine, nije bilo skuplje od soma kuna. Tad sam uvodio ISDN (3 linije).

A dopelavanje infrastrukture se svelo na nabadanje dva stupa da se zaobiđe susjedvikendaš

edit: lažem, platio sam dva stupa 1200kn jednokratno + usluga priključka u iznosu od 700kn.
50+ godina javnog financiranja+masno plaćanje priključaka+proizvoljna cijena usluge bez mogućnosti biranja nekog drugog operatera.

A za 1900 Kn ti i ja napiknem kabl prek dva stupa, pa da vidim što ćeš točno imati od toga bez ovoga iznad. Evo uplati mi 1900 Kn, kabl dobiješ tijeko msljedećeg mjeseca

80-te 3000 maraka, prvo lista čekanja da bi mogao nekoga podmititi za 1000 maraka da bi došao na listu da dobiješ priključak za 2000 maraka.

Al nema veze, sam ti ostani n T-Comu i žali se 2 godine kako je skup, a onda opet ćeš imati samo T-COm i dalje se žaliti kak je skup. Tipično hrvatski A njih boli sve dok im uredno plačaš harač svaki mjesec.

Zadnje izmijenjeno od: MikaHR. 25.02.2014. u 15:00.
MikaHR je offline   Reply With Quote