25.02.2014., 11:34
|
|
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Autor CatKiller
Windfucker pogledao sam tvoj profil, tvoj ucinak u borbi (dmg, killovi, cap) bi trebali rezultirati nesto vecim WR, OSIM jednog detalja koji te sprjecava u tome.
To je "Battles survived" rubrika. U zadnjih 1000 bitaka ostao si ziv tek 24.6%, sto znaci svaku cetvrtu partiju, ili svaku drugu dobivenu.
Mozes nam zalinkati set svojih replaya da pogledamo, ali rekao bi da igras preagresivno i pogibas prije nego uspijes odluciti ishod borbe.
Mozes se ti zaletiti, napraviti stetu i poginuti, ali prosjecan tim je toliko los da ce svejedno izgubiti partiju.
Tvoji rezultati bi se dosta popravili da igras konzervativnije, cuvas HP pool, ne izlazes se nepotrebnoj steti i ne jurisas u solo proboje.
|
Vidiš, ovo sam previdio. Mislim da je čak baš u tome priča. Svaki put kad bih bio top tenk, i pokušao igrati kao top tenk, očekujući da će me ekipa podržati, popušio sam ko budala. Bez obzira na kojem sam mjestu , često razmišljam ko papak, čuvam sebe, i skupljam hitove. U zadnje vrijeme jednostavno vidim plave (pa ponekad čak i ljubičaste) igrače koji se skrivaju, čuvaju goli život, i onda pred kraj borbe ulete, naprave makljažu i to je to. 
|