ma ne smeta to nist, samo mislim da bi bio bolji zvuk dole u kutu il ako Reflexs okrenes prema zidu...(i bilo bi jos bolje da nisu creative

hehe, zafrkavam se, ja imam antipatiju prema njima, al kaj je je, imaju dobrih stvari)
@Emissary- da, ak ga dobro postavis radi super, ko i svaki Sub, al ak ga nasred sobe metnes to je onda , znas, dost lose
A 20W je dobra stvar za zvučnike od kompa, moj mislim ima 24W

i radi fakat dobro, a mislim da zvucnika neke puno vece snage i nema. Al onda neki pametni proizvodaci na malu kutijicu napisu velikim slovima 1800W cijena je oko 200kn i ljudi kupuju.
Slicno ko sa Sonyjevim linijama zadnjih godina: Linija kosta 1600kn normalno oni kažu 200+200+200Wata=600W, čovjek si misli oooo, to je super, a linija je goli kurac, daje 5put manje snage, krči ko blesava, blokadu ima, ma kurac, al te linije se puno bolje prodaju samo jer piše SONY i dode samo 1600kn, a ljudi ne kuže da su ih sjebali, ili ova nova serija, covjece to je 2005godina oni na napisu 2x250W, ti to dovrnes, ono krči, ma jebes takvu trgovinu, nova serija i sjebana.