evo ti par prijedloga
usput ovo ce mi posluziti da vidim sta imam doma

, nemogu ti dat linkove jer gospar ozren bi se ljutio zato kazem potrazi na netu opise ovih divnih programa
Atomix MP3 - to ti je najbolji program za mixanje mp3ova lagan i super izgleda mozes napravit fantastican party sa prijelazima kocenjima ubrzavanjima mjesanjem , najava pjesama mislim oko 4 MB
Coffee Firestarter - neznam jeli ti ovo treba ovo je fantasticno lak program za flash sa mnogo efekata mozes napravit svoj super potpis neku animaciju sto god.
Easy CD Creator 5.2 Platinum - meni najdrazi program za przenje cdeova, ima dosta funkcija, sve je u super sucelju radi bez greske.
Final Data - ako nemozes sa nekog cdea izvuci podatke ili ti je prljav ili ostecen ili sa ostecenog diska ili diskete ovo ce izvuci sve i radit ce barem u velikoj vecini slucajeva.
Neotrace - za trace IP adresa, servera itd da vidis ping cisto iz zajebancije a i za testiranje svoje veze. ima mapa planete i onda trazi server ili IP na njoj
Paint Shop Pro 7.04 - daleko meni najbolji program za slike bolje nego otvarat adobe za par konvertiranja ili resizea.
Norton Systemworks 2003 - ako moras pitati zasto... stvarno

bez ovoga se neisplati zivjeti najjaci antivirus malo resursa trosi , i ostali alati za kompjuter najvazniji dakako GHOST.
Virtual CD - napravi ti koliko hoces virtualnih cdromova i napravi virutalnu inacu cdea koji zelis igre ili bilo cega instaliras igru npr i pise ubaci cd ti samo ubacis virtualni u virtualni i radi a cd nemoras imat.
Recognita 5.0 - scaniras list papira na kojem je nesto natipkano i nije slika nego document u wordu s kojim mozes radit mocno.
Symantec PC Anywhere naprimjer namjestis wake upon ring u biosu i zazoves modem dignes kompjuter namjestis ga da se spoji na net cim se upali i onda pomocu ovog programa udes sebi u kompjuter i radis kao da si doma odnekle drugdje. ftp ma sve.
eto toliko od nekih igara mozda sitnih za zajebanciju mozes Mortal Kombat 4 i Sextetris
tako lijepo elven potrazi opise ovih programa na netu zabavi se