25.02.2014., 00:38
|
|
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Autor windfucker
EDIT:
dakle u zadnjih 1k bitaka, moj wr je 48.8, dok je overall ( i sa tim "periodom", koji je uračunat) u zadnjih 13.374 51,43%, (dakle i viši bez tog perioda "dropa").
SVI parametri, unatoč wr padu, su u porastu.
Kakvom- takvom, ali u jasnome porastu.
Šta to govori? Da mi je "skill" u padu? Jedino i baš to ne može biti; mogu biti i Marsovci, šta god, ali moja izvedba i učinak sigurno ne.
Igram sve, grindam sve, bla-bla...sve isto, i onda uleti kratak period koji rezultira opakim dropom, da toliko spusti overall wr.
Kako? Syebani suigrači i timovi u randomu u koje sam upadao sustavno, ma šta radio, eto kako...
Tko to postavlja? MM.
Slučajno? Nakon 27.671 bitke zbilja je smiješno da mi bilo tko ide soliti pamet, šta je "uobičajeno", a šta ne...
'Ajde molim te... uzmi novčić i bilježi koliko dana će ti trebati da odradiš bacanja sa deset istih ishoda u nizu, a za jedno bacanje ti treba...koliko? 5sec.?
A svi dobro znamo koliko se puta odigralo startova sa 0:10 u danu.
Čovječe, neki dan sam jutro proveo sa 20-i-kusur wr na kraju, pa jel' to normalno? Desetci partija odigrano, ugasio komp, i navečer digao na nešto ispod 40% za taj dan.
..."Slučajno"...
|
Na tebe očito onda WG ima direktan pik. Evo, baš sam uspoređival statistike, i mislim da smo mi vrlo slični po performansama :
http://www.noobmeter.com/compareplay...dm4n123/rokich
No ono što se razlikuje jest da moja W/R krivulja konstantno raste. Istina, stvarno se dogodi period nekih dana ili da apsolutno sve odigram ko debil, (jer sam očito dekoncentriran ili igram prek one stvari), ili kaj god napravio, gubimo. Zapravo, vrlo nedavno sam cmizdrio ko curica baš o tome.
Ali u globalu, meni je winrejt u skladu sa mojim očekivanjima o mojim mogućnostima. Nešto sitno sam iznad prosjeka, i takve su mi statistike u zadnjih 10k bitaka.
Meni se čini da često nisi koncentriran i ne povedeš bitku u svoju korist, jer imaš statse za to, i zbog toga izgubite. Kao da imaš potencijala, ali ga ne koristiš.
Ma u biti, šta ja to pričam, idem odmah SerbU slati hejtmejl neka te makne sa blackliste. 
|