24.02.2014., 20:31
|
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Autor Necronomicon
Onda da ne spominjemo ove novije Haswell pentače na 3+ GHz i što učine ovim APUima. 
|
Molim te da ne kvariš topic sa svojom neopisivom potrebom da te stvari trljaš ljudima na nos i da to eventualno preseliš u dio foruma za Intel.
Citiraj:
Autor markecSMB
Meni također treba IOMMU, Intel namjerno zaključa to (VT-d) na svim k procesorima iz mainstreema, dakle 1150, 1155 (užas), dok AMD to ima i na najjeftinijim APUima. Dok je isto odključano na entusiast, 2011, ali je platforma prastara i ne vrijedi toliko para.
Apui su stvarno zakon, mislim za te pare i za zagrijavanje. Velika većina ljudi igra nezahtjevne igre. Moj brat igra (path of exile, diablo 2, LOL, i još neke te web igre koje su nezahtjevne) i na solidnijem APU od 100€ će to letit.
Osobno, mogu si priuštit bilo koju platformu, al recimo moj brat ne može. Kad meni dođe nešto interesantno, prodat ću procesor i kupit kaveri i poklonit to bratu, kasnije mu kupim grafičku...
Solidan put za upgrade ljudima koji bi se igrali:
A88X, i onda samo mijenjaš procesore po volji (ima procesora i za 200kn), kasnije po potrebi kupiš 260x il sličnu grafičku.
Platforma ima budućnost (CHARIZZO) i ima sve što treba (SATA3, USB3, PCIx3).
|
Ovo su od riječi do riječi i moji najveći razlozi što sam na AMDu, pogotovo buduća kompatibilnost A88X i FM2+ sa nadolazećim procesorima.
|
|
|