View Single Post
Staro 24.02.2014., 17:35   #6803
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
a to je nokia ne xiaongong i sl, jeftina je, ima besplatno Nokia mape, koje su meni vrhunske, i što je najbitnije nokia izrada, nesumnjam da je na razini
Na razini Kineza? Moja Lumia 520 već pomalo škripi na sve strane dok se tipka po ekranu. Stražnje kućište očito ne leži savršeno i clicka dok se tipka, a otvoreno je možda 5 puta u ovih mjesec i pol. Uz to što ga mazim i pazim, mogu li govoriti o vrhunskoj izradi? Da, ona je low end i ne očekujem vrh kvalitete, ali bome ovi Androidi su još niže.

Taj mit o Nokijinoj superiornoj izradi apsolutno svih mobitela je ipak samo mit. Vjerujem da je 920 vrhunski izrađena, al za ove superjeftine to baš ne stoji. Čisti prosjek!

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
pa ro su fantasticni mobiteli, za 700kn dobiti jedan solidan jednostavan uredjaj, odmah kupujem jedan mami, jedan tati, babi, strini, tetki.

za tu skupinu su i ciljani. za one ljude koji su dosada imali stare plasticne flip fonove ili jeftinie nokijice i samsunge.

a ovdje sad ce moci pogledati slikice od unucadi, lakse citati po ekranu, sve je krupnije, vidim da imajupodrsku za skpe, zaista im nemam prigovora.

da kostaju 300E onda druga prica, ali ovako.

ljudi, pa ovo je cijenom ispod onih srot kineza, o cemu tu pricamo.
A već nisu postojali takvi mobiteli za sličnu cijenu? Eno ti Y300 u bonbonu za 650kn, instaliraš launcher kakav hoćeš i dobiješ mobitel mnogo bolji od Nokije X. Još hrpa mobitela do 1000kn, mnogo boljih od ovih Nokijinih šroteksa, koji će kod nas vjerojatno koštati tu negdje oko četveroznamenkaste cifre. Ah da, drugi nemaju Nokia logo i kvalitetu njemačkog tenka.
redscro je offline