Dodatak gornjim napisima i upozorenjima o bootloaderu. Naravno onaj koji upozorava druge obično prvi podlegne unutarnjem nagonu da flasha neki drugi ROM

. Uglavnom dogodilo mi se da sam flashao TWRP (verzija koja završava na 1) koja ima problem sa touchem. Zbog tog nefunkcionalnog toucha sam slučajno pokrenuo enkripciju mobitela što je rezultiralo time da imam onaj famozni Encryption unsuccesful bug kad flasham neki drugi rom(CM je bio u pitanju). Problem sam riješio flashanjem stocka natrag te nakon toga reinstalacijom recoverya i kasnije CM. Pa povodom toga onima koji se odluče nešto flashati upozorenje da paze da stave TWRP koji završava na .2 ili više ako se u međuvremenu pojavi novi. Također onaj Moto all in one tool sa xda dolazi s tim starim shebanim recoveryem pa to flashajte ručno. Za ostalo je okej.
Što se tiče custom romova, ne vidim neki ogromni performance boost nad stockom ali ima neke opcije čiji izostanak me živcira na stocku pa ostajem pri ovom. Doduše postoje već 2 custom kernela koji stvarno boostaju performance, a CM ima i mogućnost overclocka(1.6 stabilno je ono što većina ljudi dobije, uz naravno nešto kraće trajanje baterije). Ko voli nek izvoli.