Citiraj:
Autor pinkskin
is2 stock gun je top gun na t-34-1, a top gun na t-34-2 je top gun na wz-131.
|
Da, u pravu si, drugi gun na IS2 122mm je top gun na T34-2, ali bolji je 100mm zbog ROFa, penetracuje i preciznosti. ali zabavniji je za igrat s 122mm.
[QUOTE=Nybelung;2551937]Sigurno je dobro kad ti se poklopi da imaš neke stvari istražene, ali glupo je zbog toga trošiti vrijeme na linije koje ti se ne igraju.
Zašto bi netko igrao npr. Britanske i Kineske heavye ako ga samo mediumi zanimaju? Više vremena se potroši na grindanje expa i credita za te alternativne linije nego za tih par modula koji fale.
Onda
luda od mog bivšeg cimera je pregrindala Wolverinea, Jacksona i T25AT samo zato da bi na T28 Prot imao bolji stock top, koji btw košta samo 18.000 expa. I nije mu ništa bilo sumnjivo, bio je strašno zadovoljan uštedom vremena.
Ja ionako idem na sve 10tke osim nekih TDa, mediuma(dosta njih ću ostavit na tier 9) i naravno artya. Isto sam proša i Jacksona i T25 AT čisto da probam tenkove i istreniram posadu za kupolaste TDje, ali neidem na T28, dovoljno sam ima muke s T28p, isto tako neidem ni na britanske destrojere.