Citiraj:
Autor ssdv
Svakako toliko neznam o optici pa ću ti vjerovati na riječ mada takav podatak nisam nigdje pokupio. Ipak mi to nekako neide u logiku stvari i bezrezervno bi bio pri tvojim riječima da razgovaramo o bakru i parici, ovako ću si ostaviti dio sumnje u ispravnost, kvalitetu, podešenost, frekvencije itd. od strane Amisa.
|
Nema nikakve razlike između bakra i optike što se tiče parcijalnih opterećenja pojedinih linkova.
To što imaš optiku od sebe do centrale ne znači da ćeš do svake točke u svijetu (bez obzira koliko ona blizu ili daleko bila) moraš imato 20 Mbit point to point.
Citiraj:
Autor ssdv
naravno da svatko mora štititi svog poslodavca pa i ti jadni ljudi koji tamo rade, uče kako i na koji način da se ophode s korisnicima u korist firme no u ovom galopirajućem kapitalizmu malo ljudskosti, dobre volje i poštenja nebi škodilo niti im uzelo zaradu s toga glasam da svima bez obzira daju 20/10 u ime nesavršenosti tehnologije koju koriste pa tada neću inzistirati na ispunjenju usluge koju garantiraju i koju plačam.
|
Za ophođenje s korisnicima ne znam jer nisam nikad imao problema ni s jednim SZK, ali znam da nekad imaju posla s "teškim" korisnicima.

Isto tako, niti jedan provider neće za generički ugovor jamčiti 100% SLA na bilo kojem nivou.