View Single Post
Staro 24.02.2014., 14:01   #1958
species
Registered User
Moj komp

species's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Bakica47 Pregled postova
BLAVA dogovorit ćemo se oko moda. Možeš privatnom porukom poslati adresu. SGM 2.2 ima 9 mapa. Inače, od 2007. preveo sam brdo i brdo modova na lijepi naš hrvatski. Što se tiče PDA Morgana poželjno je dati ga Lokiju (Sloboda). Naime, u svakom modu postoji grupa Monolita, smještena na livadi između 'PVO Volkova' i 'Skladišta kontejnera' u Jupiteru. Žele se nekom pridružiti. Nakon što daš PDA Lokiju i uzmeš stvari iz skladišta, on će prihvatiti tu grupu. Njihov vođa Skitnica kasnije pristaje otiči s tobom, Zuluom, Vanom i Pilotom (bunker znanstvenika) kroz podzemlje u Pripiat. Imena sam pisao kako je u mom prijevodu, zaboravio već kako su na ruskom ili engleskom. Vjerujem da grupa postoji i u Misery. Ova pjesma ti je od poljskog rock benda 'Kult' osnovanog 1982. Prvi album snimili 1986.

moze i tako , a mozes morganov pda dati i duticima ( generalu voroninu ) . pa nakon zadace za znanstvenike koji ti da herman , te merce pokoljes tam gore di je srusen helic u jednoj zgradi , doneses hermanu papir i on ti kaze da sad nemaju zastitu . odes voroninu i on da ekipu koja stiti znanstvenike . i kad to rijesis , sve zadace za znanstvenike , onda je kupovina kod njih pravi mali raj sa masom najboljih i najjeftinijh stvari . bar je takva koncepcija bila u misery svaki put kad sam igral . sad ne dajem glavu za to jer ne igram do finalne verzije , ali sumnjam da su imali muda to mjenjati . ionak bauljaju i neznaju kaj bi izmislili . a taj 2.2 mod jedino nisam odigral . malo je herc stekal u to vrijeme kad je bil aktualan . nek zatopli , ide i on na red .
species je offline   Reply With Quote