View Single Post
Staro 24.02.2014., 13:58   #5612
Nybelung
Guest

Sigurno je dobro kad ti se poklopi da imaš neke stvari istražene, ali glupo je zbog toga trošiti vrijeme na linije koje ti se ne igraju.
Zašto bi netko igrao npr. Britanske i Kineske heavye ako ga samo mediumi zanimaju? Više vremena se potroši na grindanje expa i credita za te alternativne linije nego za tih par modula koji fale.
Onda luda od mog bivšeg cimera je pregrindala Wolverinea, Jacksona i T25AT samo zato da bi na T28 Prot imao bolji stock top, koji btw košta samo 18.000 expa. I nije mu ništa bilo sumnjivo, bio je strašno zadovoljan uštedom vremena.

Citiraj:
Autor Facelessone Pregled postova
S 8.11 patchem su prčkali nešto oko FOV-a pa ako ti je možda nešto čudno moguće da je zbog toga.
+1
Mogao bi uskoro micro patch.
http://ftr.wot-news.com/2014/02/23/23-2-2014/

Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
Mrzim ovakve stvari pisati, ali ne daješ mi izbora.
Bahatiš se nepotrebno, i sada postaješ ozbiljno naporan.
Daklem: "Mm je namješten".
Eto.
Sada me lijepo stavi na ignore listu, uvjet ispunjen.
EOD i od mene.

@Buljo: Ovo sa kill-omi lowHP-om si u pravu, iskusio iz obje perspektive, nema smisla, ali se događa, baš onako, preočito...
No dobro, sve je to ionako umišljeno, i ne postoji... nema silent nerfova, nema "čitova"... samo paranoja i ego trip.
Mda.
MM nije namješten i dajem ti za to dokaze. Nisam ih ja skupio, ali su jasni i dostupni svima kojih ih žele vidjeti.
RNG jednako spašava svakoga, a ne samo noobove. Dao sam svoje vlastite replaye (i to samo od jučer) da to potkrijepim. Nisam morao ni puno igara odigrati da ih dobijem, odigrao sam možda 5 igara ukupno sa VK45, a u njih 3 me RNG spasio i omogućio da preokrenem igre.

Ako je to bahaćenje, onda ću te rado staviti na ignore. A ti slobodno i dalje vjeruj u masonsku zavjeru na čelu sa Serbom, Obamom i Josipovićem. Urotili se da nas jadne navuku na 50%.

Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 24.02.2014. u 14:17.
  Reply With Quote