24.02.2014., 09:53
|
|
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Autor Nybelung
e:
Evo ovdje još jedan običan dan za one koji voze Patkicu. Plan mi je bio dočekati mediume/lightove na E2 i zatući ih dok oni dingaju od mene, nažalost nitko nije došao. Plan B je popeti se gore i nakošen u hull downu dočekati neprijatelja, Pershing je pao, ali onaj T69 je imao sreće. Pogriješio sam što sam ga progonio, naljutio me kad mi je dingao čist hitac.  Kad je gore zagustilo, prebacio sam se na drugu stranu da uvalim poneki hitac tenkovima koji se vrte oko brda ili prelaze čistinu. Iznenadio me malo onaj IS-3, brzo je došao tamo, ali srećom je dingao prvi shot kroz gusjenicu. I na kraju opet hull down i nakošen oklop protiv T-44 i Tiger 2, dosadan duel kojeg sam odradio već 50 puta, nisu imali nikakve šanse. Šteta što i IS-6 nije sišao u bazu (ima samo 175mm pena), bilo bi zabavnije pokositi trojicu. 
To je ukratko sva logika i moj način razmišljanja kad vozim Patkicu. 
|
Pogledao sam i Cliff. Super si se kretao po mapi, osim dva nesretna suta koja ti je uvalio is3 (klasicni snajper tenk, lol) Patkica je po stilu igre nesto sto bi mi trebalo odgovarati. Najvise vozim mediume, a VK-A je 100x bolji tier VIII med od Panthera II kojeg ne mogu smislit, tj. nije nista pokretniji od VK-A, a mekan je ko putar, plus 88L71 iako brzo puni, nema nikakav fear-factor. Olfo dedicirani snajper tenk, a indien panzer ga sije u svemu.
http://tinyurl.com/ptwmgpn (P2 vs VKA, tankcompare)
Jesi probao E50? Cini mi se kao VKA na tier 9.
|