View Single Post
Staro 23.02.2014., 23:47   #1955
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Bakica47 Pregled postova
Da ipak preboliš 2,2 jednog dana ću ti poslati moju verziju 2.2. Sve mape i svi zadaci ostali su isti, ali u svemu drugom ima mnogo promjena. Što se tiče problema u podzemlju Agroproma i meni se ranije događalo da zapne, pa nakon par pokušaja prođem. Nakon tko zna koliko istraživanja ustanovio sam da postoje male greške u skripti kontrolera (koji se pojavi kasnije u hodniku) i zbog nje se smrzavalo. Nakon rješenja problema pet, šest puta prolazio taj dio bez problema. Naoko sitne greške stvaraju velike probleme. Npr. dovoljno je da u skripti nekog oružja piše koji je zvuk pucnja ili neki drugi zvuk, a njega nema u folderu sounds i sve ode k vragu. Trenutno radim mod, koji bi uz 15 satni dnevni rad trebao biti gotov za otprilike 2 mjeseca. Ima dosta oružja, odijela i ostalog pribora koji još nisu viđeni, ali u STALKERU su mi prioritet zadaci (urote, podvale, borbe za prevlast i sl.) tako da će ih biti 110 više nego u osnovnom COP-u. Nakon debelih provjera (nikakvi dodatni patchevi) poslat ću ti ga da ga ocijeniš. Naravno, ako ti potomak pruži dovoljno vremena za igru.
Hvala ti puno, ali nisam još ni onaj DVD koji si mi za Božić poslao niti stavio u DVD pogon i ovo kaj zujim po forumu, zujim preko moba jer iz raznih poslovnih razloga mora stalno bit pored mene. Kompu doma se rijetko približavam. Sad je takva situacija, ali kad junior malo poraste i krene u šetnje i igre sa vršnjacima, onda će tata sve to nadoknaditi (bar se nadam )

inače, svaka čast na trudu. Mi bi svi trebali kupit licencu i tebi dati da nastaviš raditi orginal igru
Brko je offline   Reply With Quote