View Single Post
Staro 23.02.2014., 23:34   #1954
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
@Bakica mozes li meni nekako poslati Sigerious Mod,svoju verziju jer sve su na ruskome,tesko mi se snaci sa Google translate cak,nije mi nitko odgovorio,ima li novih lokacija u SGM 2.2 ili su sve stare ?

Bakice,ti nas bas hypeas,daj jos malo infoa,hoces li ubaciti neke izbacene oklope mozda,imas li kakvih screenshotova,prijevod standard engleski ili hrvatski ?

Ja sam sada takvu spačku napravio,dobio Svarog detector,otkrio sto se stvarno dogodilo,predao Dutyju,dobio archievement da sam njihov prijatelj,Freedomovci me zamrzili,nesto citao na stalker wiki da sa morgan's pda mogu istu utjecati na odnose,odem dam to Freedomovcima,oni pokrenu napad na Dutyjevo skladiste,ja lijepo lootam tijela,lootam skladiste,nitko mene ne dozivljava i skupim za Sevu upgradeanu do Tier2,sad naci toolse i to je to.

Jos nesto,isplati li se ulagati u ExoSkeleton sa nadogradnjama pored Bulata nadogradjenog do tier2 jer vidim skoro ista rupture/armour zastita i anomaly zastita dok me Seva iznenadila koliko zastite pruza od anomalija i ostalih stetnih utjecaja sa pristojnom zastitom od vatrenog oruzja

I ovu pjesmu cuo na radiju,ne mogu je prestati slusati iako ne kuzim nista

blava je offline   Reply With Quote