Ja s njim imam love-hate relationship. U osmom tieru ga obožavam, ne sjećam se kad sam izgubio bitku u kojoj sam bio na vrhu. Ali u 9. i 10. mi navuče mrak na oči, te obično gubim. Klasična priča sa njemačkim tenkovima, ne znam ih voziti protiv tenkova s puno penetracije.
e:
Evo
ovdje još jedan običan dan za one koji voze Patkicu. Plan mi je bio dočekati mediume/lightove na E2 i zatući ih dok oni dingaju od mene, nažalost nitko nije došao. Plan B je popeti se gore i nakošen u hull downu dočekati neprijatelja, Pershing je pao, ali onaj T69 je imao sreće. Pogriješio sam što sam ga progonio, naljutio me kad mi je dingao čist hitac.

Kad je gore zagustilo, prebacio sam se na drugu stranu da uvalim poneki hitac tenkovima koji se vrte oko brda ili prelaze čistinu. Iznenadio me malo onaj IS-3, brzo je došao tamo, ali srećom je dingao prvi shot kroz gusjenicu. I na kraju opet hull down i nakošen oklop protiv T-44 i Tiger 2, dosadan duel kojeg sam odradio već 50 puta, nisu imali nikakve šanse. Šteta što i IS-6 nije sišao u bazu (ima samo 175mm pena), bilo bi zabavnije pokositi trojicu.

To je ukratko sva logika i moj način razmišljanja kad vozim Patkicu.

-->
Citiraj:
Autor CatKiller
Nybelung odlicna partija! Evo kupio sam si patkicu (VKA) da popravim skor s tim tenkom. Koju opremu koristis? Cini mi se da superbrzo cilja, sto uz prednje postavljenu kupolu dopusta ovakvo iskakanje pred tudji nisan, paljbu i uzmak u 2 sekunde.
|
Imam ghetto posadu, samo komandir ima dva skilla, 6th + repair, ovi ostali su svi na 80% repair-a. Ako imaš otvoren drugi skill gledaj uzeti redom: snapshot, smooth ride, sit. awareness.
Oprema mi je rammer, vert. stab., i optika. Granate nosim: 30AP, 10APCR, 2HE; a od consuma mali repair, 1st aid, pp aparat. Nemoj ga voziti bez aparata, zna se često zapaliti.
Što se načina igre tiče, najbitnije ti je zapamtiti da nisi heavy tank i ponašati se sukladno. Ja to svako malo zaboravim.

Ako si vozio Panther 2, ovaj ti je isti takav.
Trejda malo brzine i preciznosti u vožnji za veću alfu (320), i frontalni oklop koji stvarno nešto i radi. U svom tieru radi dar-mar. Ne boj se nijednog tier 8 mediuma ili tier 7 heavy tenkova sa topovima do 175 pena (122mm Rus). Ako nakosiš prednju stranu povećava ti se zaštita sve do 190-200mm na ovim velikim plohama, a donja ploča je zamka, kad je fino nagnuta skoro ništa na tvom tieru ju ne može probiti. Pogledaj kako sam se u povlačenju postavio kad me gađao Type, tu sam bio siguran da će me dingati, i T29, e za tog je već bila lutrija

jer ima 200mm top. IS i KV-1S napadaj bez razmišljanja, samo im se nakošen zabij u facu i oderi ih.
Sve tier 9+, i tier 8 heavye je najbolje izbjegavati ili flankati/snipeati, ako je ikako moguće. I Centuriona, to je jedini tier 8 med koji te lako buši, ali srećom nema veliku alfu.
I nabavi si neki dobar skin, dobar izgled je pola uspjeha, ozbiljno. Ja
ovog koristim, a možeš ih pronaći još na
drongo-lab.ru.
U spoiler ću staviti još nešto, za podizanje morala
Ja s njim imam love-hate relationship. U osmom tieru ga obožavam, ne sjećam se kad sam izgubio bitku u kojoj sam bio na vrhu. Ali u 9. i 10. mi navuče mrak na oči, te obično gubim. Klasična priča sa njemačkim tenkovima, ne znam ih voziti protiv tenkova s puno penetracije.
e:
Evo
ovdje još jedan običan dan za one koji voze Patkicu. Plan mi je bio dočekati mediume/lightove na E2 i zatući ih dok oni dingaju od mene, nažalost nitko nije došao. Plan B je popeti se gore i nakošen u hull downu dočekati neprijatelja, Pershing je pao, ali onaj T69 je imao sreće. Pogriješio sam što sam ga progonio, naljutio me kad mi je dingao čist hitac.

Kad je gore zagustilo, prebacio sam se na drugu stranu da uvalim poneki hitac tenkovima koji se vrte oko brda ili prelaze čistinu. Iznenadio me malo onaj IS-3, brzo je došao tamo, ali srećom je dingao prvi shot kroz gusjenicu. I na kraju opet hull down i nakošen oklop protiv T-44 i Tiger 2, dosadan duel kojeg sam odradio već 50 puta, nisu imali nikakve šanse. Šteta što i IS-6 nije sišao u bazu (ima samo 175mm pena), bilo bi zabavnije pokositi trojicu.

To je ukratko sva logika i moj način razmišljanja kad vozim Patkicu.