View Single Post
Staro 23.02.2014., 22:54   #1953
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Datum registracije: Nov 2012
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Nikad neću preboliti što mi se Sigerous 2.2 skenjao već pred kraj igre. Igrao sam danima i rekao sam da će mi to biti avanzura dovedena u najsitniji detalj, i onda me onaj bug u agroprom underground ubio. Probao sve moguće i nemoguće kombinacije textura, kopi pejstanja, fixevi ali nikad više taj save nisam mogao pokrenuti. Žao mi je ko psu dan danas. A odlična priča je bila, i još Tomsonov soundtrack... Urnebes
Da ipak preboliš 2,2 jednog dana ću ti poslati moju verziju 2.2. Sve mape i svi zadaci ostali su isti, ali u svemu drugom ima mnogo promjena. Što se tiče problema u podzemlju Agroproma i meni se ranije događalo da zapne, pa nakon par pokušaja prođem. Nakon tko zna koliko istraživanja ustanovio sam da postoje male greške u skripti kontrolera (koji se pojavi kasnije u hodniku) i zbog nje se smrzavalo. Nakon rješenja problema pet, šest puta prolazio taj dio bez problema. Naoko sitne greške stvaraju velike probleme. Npr. dovoljno je da u skripti nekog oružja piše koji je zvuk pucnja ili neki drugi zvuk, a njega nema u folderu sounds i sve ode k vragu. Trenutno radim mod, koji bi uz 15 satni dnevni rad trebao biti gotov za otprilike 2 mjeseca. Ima dosta oružja, odijela i ostalog pribora koji još nisu viđeni, ali u STALKERU su mi prioritet zadaci (urote, podvale, borbe za prevlast i sl.) tako da će ih biti 110 više nego u osnovnom COP-u. Nakon debelih provjera (nikakvi dodatni patchevi) poslat ću ti ga da ga ocijeniš. Naravno, ako ti potomak pruži dovoljno vremena za igru.
Bakica47 je offline   Reply With Quote