View Single Post
Staro 23.02.2014., 20:33   #5587
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
nema više elementa koji presuđuje na ishod i z u z e v usranoga MM-a (sry mod).
To su gluposti. Ništa te, osim tebe samoga, ne veže za 50%. S dobrom igrom i dobrom taktikom se može doći do 60%, a imaš primjere igrača koji su davno prešli 70% i koji to već dugo drže.
Priče da je MM namješten i da namjerno gura svakoga na 50-ku su bapske i lovačke basne. Opstaju samo zato jer je ljudski ego brutalna, podla i neuništiva živina, lakše je izmisliti "zlu urotu" nego shvatiti i priznati da nisi odličan igrač, nego prosječan clicker kakvih ima na svakom koraku.
Ta živina se ni pred dokazima ne predaje. Eno Garbad i Kewei npr. su na američkom forumu radili solo challenge. Dokumentirali su svaki replay uz streamanje i statistiku da ljudima dokažu da se može solo imati odličan rezultat. Na ruskom serveru Straik često streama igre, znao sam ga pratit uz TV, čovjek i kad se zeza ne pada ispod 60%, a sam samcat igra, svojim očima ga gledam. emu87, sa našeg servera, je svaki dan solo igrao i sve igre streamao... I opet ništa, deniers gonna deny.

Od mene EOD na ovu temu. Ubuduće one koji tvrde da je MatchMaker krivac za njihov loš rezultat stavljam na ban listu, glava mi natekne od čitanja gluposti.
  Reply With Quote