a gle komadi tikvica, još maščoba od pečenja i utjecaj mirisa/okusa svega drugog dok je pod folijom nije baš za baciti
mislim osobno ih volim cijeli život, ovako samo mogu biti extra bolje na kub
edit:
daklem
povrće je tak jasno opisano, bijelo je sir i vrhnje jučer s dolca sa sol/papar, špic rebra su rađena po usa bbq šemi znači bili su u bazičnom pacu kod mesara jedno 48h i onda su kod mene još pol dana dobili umak od heinz kečapa, lovora, soli, papra, mažurana, ulja, tikka masale i crvene paprike i zapeć na roštilju da se zatvore i onda na zadnju vatru poklopljeno mazat i dimit, vratina je vratina
salata takodžer dolac puterica i predivan matovilac sa kombinacijom suncokretovo/bučino + jabučni ocat... eh sada taj ocat
daklem imao sam već godinama najdraži jabučni ocat kojeg sam nabavljalo prek puta u dućanu sa piletinom/puretinom (što je stvarno odlično imat na kvartu... žute kokice nadohvat ruke) i oni su dilali ocat, međutim ta škvadra (kraljev med) više se jednostavno ne želi bavit octom ili šta i ostao bez supplies
odo ja tražit dalje i stvarno probao sve što je iznad 10-15kn litra (ovaj je bio 13kn) i to ne da ne valja - agresivno, prekiselo, industrijski... ma ono maltene kupim litru, napravim salatu, bacim litru i naletim ja na kralja svih octeva valjda -
http://www.austriansupermarket.com/e...negar_barrique
lagano slatkast, pun sedimenta kojeg treba promiješati prije svakog korištenja, nikako agresivan sa vrhunskom aromom... najbolji koji sam ikad probao bez rezerve. jedini problem je što košta 32kn pol litre