Spamara je pobrisana. Molio bih sve sudionike teme, a pogotovo padobrance da smanje kompresiju i da dvaput razmisle prije postanja. Tema je otvorena za sve koji su u stanju normalno diskutirati o njoj. Što znači bez rasprave o cijenama ploče i procesora koje netko prodaje. Jedino što nisam trebao je ulaziti u raspravu oko cijene adaptera, jer se očito neki lijepe na moje postove (zanimljivo, obzirom da su moj post vezan za pomoć oko overclockinga ladno preletjeli i kasnije u temi pitali stvari koje sam u njemu ranije pojasnio). Pogotovo ako je na temi netko koga osobno znam (domis). Možda bih trebao tražiti tora da me makne s mjesta moderatora da se uvažena gospoda ne bi našla uvrijeđena što sam na forumu napisao svoje mišljenje.
Provokacije i insinuacije oko dvostrukih kriterija i "veze" bolje da ne spominjem koliko su niske. No jedno je sigurno-da sam vas sad kartonirao (ili nedaj Bože banirao) bilo Halosa, Dizela, Brku ili Pupu, ugodnoj PM diskusiji "nisam ja, on je" ne bi bilo kraja narednih par dana.
Isto tako velike isprike što u nedjelju popodne postovi nevezani za temu nisu obrisani instantno na zahtjev, ipak su moderatori ovdje masno plaćeni i nemaju života pored PCE-a.