View Single Post
Staro 23.02.2014., 11:11   #3710
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor ssdv Pregled postova
Dječaci, imam ja jedno pitanje s kojim se borim duže vrijeme.
Dakle brzina na optici garantiranih 20/10, no kada mjerim brzinu prema amisu dakle njihovom serveru direktno skidanje stalno varira od 0,500 do 2,3 onako padane pa se digne i to radi konstantno dok se skida ponuđeni paket za provjeru.
Kako je moguće da uopće ima bilo kakva oscilacija na optičkoj vezi s matičnim serverom davatelja usluge.
Oni mi tvrde da mi puštaju maksimalnu propusnost 20/10 i da je kod njih apsolutno sve u redu i upućuju me na hakometar koji gle čuda uvjek pokazuju 19,50 da mi je brzina.
Nekako ne vjerujem da smije biti i najmanje oscilacije u ovom slučaju.
Imam problema kao i ti, mislim sa brzinom kod amisa
Nemam optiku ali mi ne isporučuju ni zagarantiranih 14Mbita
Mjerim hakometrom, dobivam 7 Mbita i 100ms ????? Nekad i 2Mbita
Šaljem prijave njima međutim nitko me ne j... ni pol posto, uredno dobivam odgovor da oni meni isporučuju 15Mbita

I vidiš tebe upućuju na hakometar a mene skidaju s njega i upućuju me na njihov speedtest za kojeg me boli đoko, jer kao hakometar ne radi dobro
Izgleda da to rade kak im paše

Prije godinu i pol dana kada sam uzeo amis imao sam konstantih 16Mbita sad nemam niti pola
Od 9 mjeseca prošle godine ih zove i niko niš ne poduzima - dobivam odgovore :
-da sam spojen na 15 Mbita
-Da su mi računala preslaba -> quad core i 16gb rama preslabo????????
-i sad najnovije je, budući da sam kupio novi router, postavljen je njihov u bridge, da mi taj router ne valja - > Asus Black Diamond - router koji ima WAN to LAN 802Mbit...
-I da mi nešto konstantno troši 5Mbita - e tu sam ih čekao jer sam u trenutku kad sam ih zvao počupao sve van iz mreže i ugasio wifi

Sad ću 10 dana svaki dan hakometrom mjerit i fino im poslat prijavu, uopće me ne dira ništa, dosta mi je zajebancije s njima više
Da je optika dostupna uzeo bi optiku da sam miran, ali na žalost još je nema kod mene u kvartu

Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 23.02.2014. u 11:19.
jed2i je offline   Reply With Quote