View Single Post
Staro 23.02.2014., 00:31   #1005
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Imao sam 5 Xeona i ravno sam na njima zaradio 100kn kad sam ih sve prodao. E, i da nije bilo kajzer-sozeova 2 adaptera koja mi je posudio (i kasnije predbacivao), od kojih je samo jedan bio dobar, upitnih je i tih 100kn. A još uz to što sam uglavnom svima platio JA poštarinu (osim kolegi Electro, on se sam ponudio za preporučenu pošiljku), dolazim na cifru od 60kn zarade. E, 60 kn. I na kraju kad još uzmem u obzir da sam Nixassu platio 75kn 20 adaptera koji vrijede 50kn, da čovjeku ostane i za pivu, odo ja i 15 kn u minus. Koja sam ja budala...

Fakat, gori sam nego ovi sa kineskim mobitelima i maržama od 300-500kn po komadu. U biti, ja sam taj koji je lopov i švercer i pokušavam zaraditi na vama moralnim vertikalama i onda se preračunam i odem u minus od 15kn.

Sad ozbiljno, koje veze ima. Govorim u svoje ime. Kupio sam E5410, 2xE5440 i X5460. Dobio sam E5405 za pivu i čevape.
za X5460 me odrapila i carina sa 110kn jer je kreten američki stavio vrijednost od 67 dolara sa uključenim šipingom na kuvertu iako sam mu decidirano rekao da stavi manju vrijednost od 30 dolara, u Mount Rushmore ga je..m

Na kraju krajeva, sve sam ih prodao po manjim cijenama nego što su SADA na ebayu. I ako je to šverc, zašto sam svaki Xeon prodao u roku od sat vremena? Zato jer sam derao sa cijenom, ili šta?

I fascinantno je da su me neki prozvali švercerom, isti oni koji su 2009. DDR2 kupili za 80kn/GB pa su nakon mjesec-dva prodavali isti taj RAM po 180 kn/GB. I isti oni koji lifraju prastare s478 matične po 250-400kn i koji su prodavali 80GB SATA2 diskove po 350kn kad je bila poplava. Isti ljudi.

I sad kad sam sve prodao, dođe mi 20 adaptera u ponedjeljak eto, ako kome treba, neka se javi. Alen i ponos, javite mi na PM vaše adrese da vam ih pošaljem BESPLATNO. I ti Kajzer se javi sa adresom, poslat ću i tebi 5 komada. 1 za 1 ispravan, 2 za 1 tvoj neispravan i 2 za duševne boli koje si ispatio što sam jedan tvoj nakeljio na E5410 kojeg sam na kraju prodao.

EOD s moje strane.

P.S. u ovome svemu se zahvaljujem kolegi sipe-u što mi je poklonio 4 adaptera bez kojih ovaj šverc nebi bio moguć.
Brko je offline   Reply With Quote