MINI REVIEW UMI S1
Nisam bas vjest u pisanju reviewa pa cu pokusati napisati najvaznije
PAKOVANJE:
Standardno pakovanje dobro zasticeno. U paketu dodje rezervna baterija, slusalice,punjac i usb kablo
IZRADA:
Za gospodjicu je uzet bijeli naravno i izgleda veoma lijepo i kvalitetno. Mobitel nije lagan kao v3 al zato mi i djeluje cvrsce. Uglavnom privlaci pozornost ljudi jer je 5` a i stvarno odlicno izgleda. Plastika nigdje ne skripi i za izradu dobiva jedan veliki plus
EKRAN:
Dosli smo do mozda najboljeg dijela koji je umalo presavrsen

Radi se o 5` HD zaslonu koji odusevljava!! U usporedbi sa v3 UMI ima bolji ekran. Bolji kontrast boja i jednostavno izgleda bogatiji dok mi pored njega v3 izgleda kao da su isprane boje. Zaslon je stvarno ++. Stavio bi umi pa thl w100 pa tek onda v3. Nije presavrsen jer ima malo probijanje svijetla pri dnu-lijevo. To sam samo ja primjetio jer je minimalno te nitko drugi nije primjetio eto koliko je neznatno. Kutovi gledanja su odlicni te sa tim bojam kao da ce ekran iskliznit s uredjaja

Ugl najbolji ekran s kojim sam radio.
PERFORMANSE.
Guglanjem ih lako saznate pa cu reci samo ponesto.
Mobitel je veoma brz i fluidan standardno za 6589. Na ikoni za ulaz u app drawer stoji znakic umi pa ne znam nel ima neki interface ili launcher ili sta vec...
Skinio sam neku igru 3d auta i stvarno ide lijepo i brzo dok npr u puno manjoj igri fruit ninja i despicable me malo laga. Neznatno al je malo i to nikako ne mogu shvatit. Antuttu je 13500 sto je veoma dobro. Ako netko ima prijedlog oko laga nek se javi s prijedlogom. Odmah sam ga rootao te stavljao romove sa needroma al svi su bas isti.
Takodjer wiff se spaja na samo pola rutera jer mislim da mi se mac adresa mijenja kod svakog restarta wifija sto se nebi moralo dogadjati al mislim da se i to moze stabilizirati al uredjaj sad nije kod mene. Ostalo sve odlicno. Zvuk jaki glasan, slusalice takodjer.
KAMERA:
nemam sad slike al ajmo reci da je blizu v3. Izmedju haiera i v3. Ugl veoma je dobra kao i dosta jaka bljeskalica. Bit ce i vise nego dovoljna za tih 5 slika godisnje

Meni je kamera odlicna
ZAKLJUCAK:
Odlican mobitel veoma kvalitetne izrade i lijepog dizajna sa super ekranom i veoma dobrom kamerom. Samo jos da dokucim zasto zahtjevnije igre idu bolje od nezahtjevnijih

Jedan custom rom bi doso ko budali samar

Sve u svemu mob me ugodno iznenadio te se moze reci da vrijedi i 2000kn
Eto

Pisao sam sa tableta tako da nemojte nesto zamjerit zbog gresaka