View Single Post
Staro 22.02.2014., 15:31   #2295
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Khedira, Xabi, Illara, Modrić, jel im treba jos?
Khedira - ozljeda ga izbacila veći dio sezone
Illara - mlad, neiskusan, uglavnom doveden kao Alonsova zamjena (iako je trenutno barem 2-3 klase ispod njega), uglavnom u ulozi DM
Xabi - je trenutno u vrlo dobroj formi kao libero/CM. Bilo kakva njegova ozljeda je velik problem za RM
Modrić - je Modrić ali ne može sam sa sobom, te nema visinu za solo DM, ali je zato u poziciji AM sasvim solidan.
Di Maria - zna biti vrlo solidan, a zna i totalno potonuti u svojim izletima, te ostaviti poprilično velike rupe na lijevoj strani

Što se događa kada momčad veći dio sezone ima tekme svaka tri dana (od nedavno i LP) ?

Ozljede dolaze same po sebi, jer ne mogu Di Maria, Casemiro i Illara tretnutno biti vođe momčadi ... to je valjda svima jasno

Citiraj:
Priča se i o Gundoganu i Vidalu a klupa krcata. Jest da je Khedira ozlijeden i Xabi na zalasku karijere, ali opet nisu valjda iskeširali 30M za Illaramendia (koji se meni iskreno ne svida i mogli su za te novce 99% dovest Gundogana) da bi sad doveli jos jednog skupljeg.
Gundogan - ozlijeđen veći dio sezone (leđa). Pitaj boga kada će taj biti opet u ikakvoj formi.

Vidal - kolika sam skužio iz snimaka je poprilična ... sileđija. Nekako sumnjam da im takvo nešto treba trenutno (novinarske pričice).

Inače, slažem se za Illaru vrijedi pola te cifre tretnutno ... prenestabilan je tretnuno u izvedbama za takvu cijenu.

Ovakvo nešto bi preporučio ovom našem forumskom Madridskom rukovodećem organu

Pozicija lijevi vezni (krilo) u trenutnom 4-3-3 sustavu, kao zamjena za nestabilnog Anđelka.

Citiraj:
Iako im je 10 puta bolje da zamjene onog panja Benzemu jer je gori od Bendtnera, ali nema od toga nista..
Inače taj panj je nedavno prestigao starog Ronalda (Limu) po broju postignutih pogodaka za RM, te se jako dobro sporazumijeva sa "sedmicom" i Hese/Đese/Jeseom

Ionako mu nije jedina zadaća zabijati golove, a još manje, zabavljati navijače i biti im simpatičan usput

Da i hoće, nemaju koga dovest jer ih je pola po europi ozlijeđeno, a igrače od Atletica ionako ne preuzimaju (nepisani dogovor).

Jedino ako se Manđo malo jače posvadi sa Pepom, ali njega ionako (navodno) ganja pola Apeninskog polutotoka i veći dio Engleske

Iako, da budemo "realni", ne znam koliko će imati para nakon ovakve hiže ...

Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 22.02.2014. u 15:41.
dh41400 je offline