View Single Post
Staro 22.02.2014., 14:21   #237
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor wireless_os Pregled postova
Taj code ne vrijedi, tj, sa samo jednim itemom u kosarici dobijem poruku da kod nije valjan i da treba imati barem 2 itema u kosarici. Ok, stavim 2 i ponovim, nakon cega dobijem poruku:

"Coupon code "90off" is not valid. The coupon expired on Fri Feb 14 00:00:00 PST 2014."
Da, ocito taj vise ne ide tj. isao je prije tjedan dana no evo novi kod za 80% popusta:

President80

Sada sam isprobao i radi ok, a i danas narucujem jos neke stvari pa javim no radi 101%.

Inace, koje SP koristite?

Unatoc Gorilla Glassu, ipak volim imati SP.

Kod kuce imam Xtreme Guard SP no probati cu ih cim mi dode BRIG.

Nekako sumnjam u kvalitetu istih pa njuskam u potrazi za nekim boljima i za sada sam nasao ovo:

Ghost Armor (imaju i screen only -> clear)

Top 10 Best Screen Protectors for the LG G2:

http://www.androidheadlines.com/2013...ors-lg-g2.html

Marin Fields SP (malo visa cijena)

iLLumiShield - tu mi se svida onaj dio "Anti-Bubble/Anti-Fingerprint", samo pitanje je koliko je uistinu "anti-bubble".

Ovi Supershieldz su izuzetno povolji, a nalaze se medu onih "Top 10" te mi je tu plus sto imaju i SP za Xperiu Z pa bi uzeo sve odjednom.

Ako netko od vas ima namjeru nesto narucivati, a da je ok, neka sibne PM pa podjelimo troskove.

Rekao sam i ekipi na BOL-u ako netko naleti na neke ok SP, neka javi ili ako ce nesto narucivati.

Danas moram svakako sjesti na miru uz komp kod kuce, prebacit lovu i naruciti si BRIG te bi uzeo jos neki bolji SP.

Sa ZAGG-om imam odlicna iskustva, ali ako je npr. Supershiedz ok (ili neki sl) onda bi uzeo nih jer bi dobio par komada (dobro dode ako zeznem kod postavljanja), a i moram narucivati za dva uredaja te bi tu ustedio dosta love posto ZAGG dosta kosta (istina da je do sada meni osobno bio najbolji, ali sada mi je malo frka kada narucujem odjednom za dva uredaja SP i jos moram uzeti i case-ove pa se nakupi dosta troskova).

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...

Zadnje izmijenjeno od: win32. 22.02.2014. u 15:31.
win32 je offline