Citiraj:
Autor kasper_sky
malo sam čitao postove. pa šta nije bilo prije da kad hoćeš stistnut headlamp da neće i onda patchiraš i onda head lamp radi. ili su je totalno izbacili i sada samo ovaj flash light radi
|
tipka O ti aktivira rucnu svjetiljku koja ne treba vanjski izvor energije odnosno UPD i ne moras brinuti za baterije dok L tipka ti aktivira tek kad kupis headlamp i za nju treba UPD i trebas paziti na baterije.
Također kad nestane energije gasi ti se i PDA tako da pazi,u *ovnima ces biti ako ne pazis kao ja,jedva se izvukao sa 100 kg loota
Citiraj:
Autor max111
blava u Zatonu nemaš nikakvu tvornicu nego je to distribucija za električnu energiju sa puno dalekovoda i trafostanica i tamo je srušen jedan helić. Jupiter je tvornica na mapi oko stanice Janov i tamo je pao kroz krov zgrade još jedan helić.
|
Ja sam podrazumijevao da je to tvornica,eto hvala sto si razjasnio,nego sto je ispod te elektrane ?
Vidim neki labosi,nisam nikad COP presao dalje od Zatona do sada tako da ne znam ...
Rijesio sam Missing Stalker quest,spawnao PDA i dobio nagradu.
Koja je zabava sa tim spawn modom,morao sam,bilo jace od mene,spawnao 5 chimera,10-tak bloodsuckera,onih macaka i svih cudovista te 10-tak bandita,dutyevaca i freedomavaca koji je to kaos bio