View Single Post
Staro 21.02.2014., 16:20   #6052
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Nažalost, ništa od testa THL T100S - došao čovjek, vidio ga, uzeo ga. Trebao mu je dual SIM jer njegov Prestigio šteka k'o blesav i stalno javlja da nema slobodne memorije.

Short review
Specifikacije: MediaTek MTK6592 čipset, true octa core 1.6GHz, 2Gb DDR3 rama, 32Gb interne memorije, JB 4.2.2, Mali-450 GPU, 5" FullHD (IPS, Gorilla 2, OGS), dual SIM, microSD slot, BT, NFC, GPS, 3G,... Mobitel je vrlo solidne izrade, back cover je plastičan, ali ima u sebi udjel gume pa nije sklizak, brz je za popi**it (Antutu je bio debelo preko 27k), ima hrvatski jezik, a u bundleu se dobija rezervna folija za ekran (na njemu je tvornička), back cover, punjač, sluške, usb kabel i 2 NFC taga.
GPS je kriminalno loš. Stajao sam na balkonu 3 minute i našao je 2 satelita, ali se nije zakačio za njih. Onda sam ga ugasio i pokušao ponovno. Ista priča. Za navigaciju definitivno nije. iNew je za njega Formula 1.
Ekran je super sa svojom FullHD rezom, tipke su kapacitivne. Wlan hvata dobro.
Drugo nisam stigao probati.
Jest da košta (310$ na Pandi), ali mislim da vrijedi toliko. THL je ipak solidnija marka od Cubota, Tronsmarta i sl.