View Single Post
Staro 21.02.2014., 13:04   #234
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor win32 Pregled postova
Gdje si ti nasao Incipio, a da salju do nas i da imaju neku pristojnu postarinu?

Htio sam uzeti ovaj Nekeda Saffiano, ali mi je bezveze sto u gornjem desnom uglu ima neki prorez (na slici izgleda kao da je za neki gumb, a za nasu verziju je, nije za npr. Verizon pa ne kuzim cemu taj prorez gore jer tamo nema bas nista na nasem G2?).
Na ebayu, npr:
http://www.ebay.de/itm/Incipio-DualP...item3f3117bef7

Nekedu sam imao prilike vidjeti iz prve ruke (šef ) i mogu reći da je dosta dobra navlaka tj case. Fino zaštiti i lijepo telefon unutra sjeda. No cijena mi je malo visoka za to što dobiješ.

Što se proreza tiče, problem je taj što se case-ovi rade za internacionalne i korejske modele. Korejski modeli imaju TV tuner u telefonu i kroz taj izrez izlazi antena za prijem signala. I zato većina njih je s rupama. Tako je i moj slim armor, ima rupu ali je jako dobro zaštićena, pa ako baš padne na nju, hebiga, nemaš sreće
Poštarina je malo veća za caseove i ovaj slim armor me ispao nekih 160 kn sa poštarinom. Ali opet, ako dam 3000 kn za mob, onda tih 160 za zaštitu i nije puno Incipio dualrpo me prije mjesec dana ispadao 230 kn, pa sam se ipak odlučio za slim armor, lijepše mije izgledao, a jeftiniji je bio. Metal slate moja

Nillkin mi je odličan, samo je problem što kod njega je vrh i dno telefona nezaštićeno. Izgleda odlično i elegantno ali ne zaštiti cijeli telefon nažalost.
alengrosevic je offline