View Single Post
Staro 21.02.2014., 12:55   #233
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor ti.le Pregled postova
Meni je jucer isto stigla ova quickwindow, ali sam morao skinuti stranji extremeguard da bi mobitel legao u nju.

Ovo je bilo prvo skidanje xtremeguarda, i mogu reci da je bio zalijepljen poprilicno, bas sam ga morao na silu odguliti dolje
Meni QW stoji kod kuce i ne pada mi na pamet staviti uredaj u njega (makar i da imam screen protector).
Nije vrijedno zezat se toliko.
Bogme je LG zeznio svoj sluzbeni case i to malo zesce.

Citiraj:
Autor wireless_os Pregled postova
Ako nije problem da napises koji si code koristio? 90off ne vrijedi vise...
Novi kod je slican proslom (samo sada vise ne moras kupiti dva SP vec je dovoljan i jedan):

90OFF

Citiraj:
Autor snorky_vk Pregled postova
Stigo mi qw. Znaci da ga ne stavljam posto ce ostetit ekran? Imam i nilkin case,jel taj radi bleme?
IMHO bolje ne stavljati QW.

Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
kad ste naručili te QW? Prije 2-3 tjedna smo i mi htjeli ali su rekli da je promotivni period gotov...

Ja sam na kraju birao između incipio dual pro i spigen slim armora. Na kraju sam uzeo slim armor i jako sam zadovoljan. nije guma mekana kako sam očekivao ali je telefon dosta zaštićen, a ne štrši previše
Eh, ja sam se cca mjesec dana navlacio oko QW s njima, a sami su mi rekli na njihovoj Facebook stranici da ga mogu dobiti free pa sam razglasio po forumima te smo ih ocito gadno ugnjavili kada ih vise ne salju.

Toliko sam ih u mozak da su mi na kraju QW poslali postom (ono, iz principa, a uopce ga ne mislim koristit).

Sto se tice case-a, mislim da cu ipak naruciti danas Incipio BRIG, nasao sam ga za 18.23$ no samo trebam provjerit salju li kod nas i kolika je postarina.

Gdje si ti nasao Incipio, a da salju do nas i da imaju neku pristojnu postarinu?

Htio sam uzeti ovaj Nekeda Saffiano, ali mi je bezveze sto u gornjem desnom uglu ima neki prorez (na slici izgleda kao da je za neki gumb, a za nasu verziju je, nije za npr. Verizon pa ne kuzim cemu taj prorez gore jer tamo nema bas nista na nasem G2?).

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline