Citiraj:
Autor ECHO
Jesi možda riješio onu misiju s detektorima nemogu naći 3 vels detektor  da mogu dobiti Svarog jbg. 
Išao ponovo u tvornicu i opet me dočekalo iznenađenje 2 himere i 2 kontrolera i onih pasa jedno 4-5kom te one hodajuće spodobe s dugačkim rukama njih 5 bogme izgleda da se uvijek spawnaju u tvornici a bilo i 30 kom zombija opet bilo muka, a moro sam potražiti u tamo negdje ali nisam našao.
|
Jedan dobijes rjesavajuci misiju Missing Stalkers koju ja ne mogu eto obaviti,cekam odgovor.
Drugi sam mislim nasao kod zombified stalkers kod mlina,obicno oni koji nose ExoSkeleton.
Treci sam dobio rjesavajuci neku misiju uff ne sjecam se vise,cak bi rekao da Owl jedan ima povremeno na prodaju,cak se sjecam mozda sam lootao Dutyevce.
Sad sam citao na Misery modbb forumima,to je normalno za Stingray 2 crash,totalno nasumicno se spawnaju cudovista,nekada dobijes kontrolere,nekada pseudogiantove,nekada par chimera koje su totalno random.
Ja hocu taj Svarog detector da mogu blizu ventilacijskog kompleksa spawnati onu Space anomaliju da dobijem quest.
Kakogod,pojavio se kod doktora u Yanovu Bulat armoured suti,premocno izgleda,cak sam na trenutak pomislio da je to Exoskeleton,90000 RU,krecemo lagano skupljati.
Ja ne znam jel mi mislimo na istu tvornicu,ja mislim na tvornicu u Zatonu di je srusen helic,a ti vjerojatno mislis na Jupiter ?
Kakogod,i mene zanima treci detektor i sad kopam po forumima da nadjem spawn komandu.
Dobio sam Wind of Freedom odijelo tako da sam Flinta odao komandantu Freedoma i dobio priznanje nekakvo,lijep osjecaj