View Single Post
Staro 20.02.2014., 21:41   #646
Wuchko
Premium
Moj komp

Wuchko's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Srdan Pregled postova
Koje su seronje u tom DPD-u.
Zovem ih oko 2 i pročitam broj da potvrdim da će danas doći i kaže mi žena da sigurno dolazi do 16h, pita hoće me spojit s vozačem, rekao ne treba, ne želim ga smetati. Zovem par minuta do 4 i kaže mi da će doći sigurno danas, dostavljači razvoze do 6 i do tada dolazi. Zovem u 18:20, opet me traži tracking number, no ovaj put ime, prezime i adresu te ide zvati dostavljača pa će mi se javiti. Javi mi se da je dostavljač na povratku za Zagreb, da je pokušao dostaviti no nije nikog bilo doma. Rekao cijeli dan nas je dvoje doma, još sam preuzeo jednu pošiljku što je došla DHL-om (tj. HP-om) i jednu CityEX-om. Kažem da je nemoguće da nije bilo nikoga, no ona kaže da je bio ujutro na što sam se ispričao da ja lažem jer nas je ujutro bilo troje doma.
Nema nikakve obavjesti u sandučiću, nitko me nije zvao na mobitel... rekla je da će dostaviti sutra.
Reci da niste stigli, nije vam se dalo, što god, a ne ovako praviti budalu od ljudi.
Ista stvar se meni dogodila prije par mjeseci s DPD-om.. Kao nije bilo nikoga kod kuce a ja pola dana potrosio cekajuci kao budala..
Wuchko je offline   Reply With Quote