Evo jedno neugodno i više tužno iskustvo s moje strane.
Kupio sam DDR3 memoriju, platio sam preko njihove "trgovine" i dolazi mi mejl da je za plaćanje karticama 20kn skuplje. Platim još i tih 20kn sam sam si kriv što ne čitam i ne platim preko uplatnice.
Pokupim dan kasnije (naravno nisu rekli da se može pokupiti, ali da treba platiti još 20kn odmah je e-mail došao).
Dođem doma ne boot-a. Reko dobro idem malo pročitati temu vidim sva negativna iskustva i opet sam si sam kriv što ne čitam unaprijed mislim si dobro sam se usosio. I jesam.
Dođem kod njega tamo, kažem ne radi mi memorija i dobio sam odmah drugu s police novu za zamjenu. Tu stvarno nemam zamjerke uzeo staru u ambalaži i dao mi novu. To je za pohvalu.
Dođem doma ne radi. Reko neću imati posla s njima 2 memorije ne rade. Ne rade im sigurno ni ostale (ili moja ploča nije kompatibilna)
Pošaljem im prvo pristojno poruku da želim zamijeniti za skuplju memoriju UZ nadoplatu s moje strane. Ne može.
Reko dobro imam pravo na povrat 7 radnih dana pošto sam platio preko interneta.
Ne nemate jer ste pokupili unutar poslovnice. Ja kontaktiram Alfa_R-u koji je bio toliko uljudan, pun pomoći i razumijevanja i sve mi detaljno korak po korak pojasnio.
Poslao sam im preporučeno i par dana čekao. Nakon toga sam ih ponovo kontaktirao, prvo mi kažu da nisu dobili? (čista laž), nakon što sam im skenirao povratnicu kažu da nema veze povrat mi neće biti odobren. Kažem ja trubite vi što hoćete, otišao sam im drugi dan vratiti memoriju.
On mi prvo kaže da je ambalaža oštećena jer sam pokidao naljepnicu. Ja mu kažem pogledaj ne mogu otvoriti memoriju bez da pokidam naljepnicu on kaže a što on tu može.
Ja mu vratim memoriju kažem ja je tu ostavljam radim povrat. Prvo mi na napravi da je memorija na servisu. Ja mu kažem ne servis nego povrat. On kaže da je napisao u komentar ja mu kažem isprintaj to, a on teške muke mi isprinta.
Vidim servis opet ja mu kažem neću servis nego povrat. On kaže to je to. Ja kažem dobro mogli ste napisati i da ju na mjesec šaljete što se mene tiče.
I za par dana dolazi mejl memorija neispravna povrat odobren srdačan pozdrav lijevo desno (a mislim da je memorija ispravna, samo ne kompatibilna i da se preko servisa izvlače za kupljeno na daljinu).
I kao šećer na kraju povrat obavljen 13.02. tek danas sjelo.
Eto skoro 20 dana zabave s protisom, vratili su pare, neugodno iskustvo koje je završilo povoljno za mene. Neće me više vidjeti stvarno se isplati dati malo više para i ne biti posran.
Za kraj želim se još jednom beskrajno zahvaliti Alfa_R koji mi je pomogao, sve detaljno mi objasnio, odgovorio na sva moja glupa pitanja. Dužan sam mu puno više od pive
Još uvijek ona vrijedi bolje spriječiti nego liječiti. Budite pametni učite na tuđim greškama.