View Single Post
Staro 20.02.2014., 17:21   #638
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor rodriguez Pregled postova
Fail je mobitel,citam po netu ima mušica dosta. Inace je strava osim kamere. Ipak toliko jeftina cijena nosi i jako jeftine dijelove.

Ovo je vrlo inteligentna izjava, pogotovo jer si ju tako fino argumentirao!

Evo da ja iznesem svoje mišljenje na ovu tvoju izjavu.

Motorola Moto G je uređaj kojeg će ili su kupili u 90% slučajeva ljudi koji znaju zašto, kako i šta dobivaju za svoje nofce.
Dakle to je ekipa koja kupuje uređaje zbog iznutrica (čitaj, specifikacija) a ne zbog imena, izgleda i/ili statusnog simbola (apple, samsung...).
Samim time, to su ljudi koji prate forume bilo da se informiraju ili da sami informacije daju. Stoga je logično za zaključiti da će se u slučaju moto G znati za svaku sitnicu, bubu, nepravilnost, neispravnost... prije i detaljnije nego za recimo jedan iPhone ili Samsung Galaxy (umetni broj).
A samim time je normalno da će slika o Moto G biti na očigleda gora nego što to ustvari možda je.
Kako i šta time mislim.
Pa ajmo ovako, ako uzmemo (bubam brojeve reda radi) da je prodano milju Moto G uređaja, i ako uzmemo da je ovo što sam ja naveo oko vrste kupaca tog uređaja točno, to bi značilo da ćeš ti dobiti sliku i priliku od 900 tisuća primjeraka tog uređaja, i naravno da će se u toj brojci vidjeti skoro svaki bug i mana.
Dok recimo za jedan iPhone koji proda isto toliko uređaja, za koliko ćeš tih uređaja ti dobiti pravu sliku kakvi su putem interneta, evo ja ću bubnuti, možda 5%, zašto, zato jer je iPhon kupovan od strane onih koji se vode modom, brendom, imiđem, fanizmom i ostalim pomodnim razlozima i naravno da od takvih nikada nećeš dobiti pravu sliku uređaja.
I sve jedno ti izađe na vidjelo ovako nekaj https://www.google.hr/search?q=explo...w=1920&bih=989
a to je samo jedan manji broj prijavljenih.
Kaj bi onda trebali reći za njega da je ne fail, nego totalni fail!!??
Da ne krenem sa SGS linijom, gdje ima još manje onih koji znaju kaj imaju u rukama, a izvještaja o tome kaj s tim uređajima ne valja ima još i više!

Ajmo malo ne generalizirati.
Motorola Moto G je najbolje što se desilo mobilnoj industriji u jako dugo vremena i ako obistine svoju izjavu da imaju namjeru izbaciti budget phone za 50$ onda mislim da se i svi kinezi (osim pojedinih marki) mogu slobodno oprostiti od bilo kakve prodaje osim u Kini (ali njima je to itekako dovoljno)

My 2 P

RedGreenBlue

Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 20.02.2014. u 17:32.
2 die 4 je offline   Reply With Quote