View Single Post
Staro 20.02.2014., 13:33   #2265
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Po pravilima crveni karton, iako se vidi x ovakvih situacija di se dogodi ista stvar pa bude samo zuti.

Naime, pravilo nogometa govori da igrač koji omete drugog igrača u izrazitoj gol šansi dok trči okomito prema golu je prekršaj ( ili penal ako je riječ o 16metara ), te direktni crveni karton. Da je Robben trčao ukoso, od gola ( što većina igrača radi dok dribla golmana ), bio bi samo žuti i penal.

Mrzim Robbena, mislim da je jednako govno simulirajuće kao i C.Ronaldo i Busquets, ali realno je reći da je ovo crveni karton zbog kretnje samog igrača. Golman je najmanje kriv, Robben je pao ko pokošen iako je u trenutku padanja već gledao prema sucu, ali za crveni prema pravilima nema puno dileme. Ozilov penal je čist ko suza također.

Po meni jedina greška suca je što Boatengu nije dao drugi žuti za prekid kontre, izuzev toga, sudac je bio na vrhunskoj razini, a pomoćnici su mu bili katastrofalni.

Arsenal je sam kriv što su dali Ozilu da puca penal, i opet se pokazala teza da taj čovjek nije nikad bio igrač za velike utakmice, tu su pukli psihološki, a mogli su slomiti bayern, koji baš ništa nije pokazao do crvenog kartona ( osim udarca Kroosa na početku utakmice ). Nadam se da će uzvrat biti zanimljiviji.