Evo malo opširniji komentar jer definitvno zaslužuje feedback.
Odlično, produkcija je kvalitetna tj. ne zvuči jeftino i kao da je "u garaži rađeno", ni u jednom trenutku nemam dojam da postoji neugodan/neodgovarajući offbeat.
Ono na početku je unatoč previsokim visokim ok, matrix šema, atmosferično. Sekvence od 00:54 - 01:06 / 02:53 - 03:05 su meni osobno genijalne.
Zamjerka je što sve skupa postane pomalo kaotično tj. tema nije homogena - više mi zvuči kao kratki mix jer bi se moglo razvući na barem 5 različitih trackova. Što nas dovodi do druge stvari, to bi bilo 5 trackova za različite igre. Što želim reći, tematski ima svega, 00:15 - 01:20 je recimo čisti unreal tournament (da me netko pitao rekao bih romolo di prisco), ali dijelovi s gitarom su opet skroz drugi svemir, prikladno za štajaznam, cyperpunk/steampunk, dijelovi bi prošli i u klasičnim nfs-ovima (stvarno stil vuče na di prisco-a, što je po meni dobra stvar).
Moj zaključak, kao pokazatelj umijeća je track svakako poslužio, bez sumnje talent ima i kvalitetno radi, ono što fali je da uzme neku igru/temu i samo za nju napravi homogen soundtrack, tako da bude skrojeno baš za taj svemir i atmosferu.
Nek napravi alternativni soundtrack ciljano za neku postojeću igru (neki klasik, malo nostalgije), par pjesama, baci malo po redditu i drugim stranicama gdje se vrte gameri, dobit će hrpu feedbacka i ako valja imat će automatski nogu u vratima nekom indie studiju kojih sad ima ko gljiva.