Tema: Insurgency
View Single Post
Staro 20.02.2014., 02:56   #60
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Koja to igra nema cheatera? Tih pacijenata ima posvuda.

Evo ja sam je prije koji dan nabavio i zadovoljan sam. Trazim već jako dugo vremena neki FPS koji bi me zadržao na duže vrijeme i za sada Insurgency ima najviše potencijala. Ove kakti aktualne igre me uopće ne privlače. Jednostavno su mi dosadile.

Tko voli malo sporije igre koje zahtijevaju timski rad i preciznu ruku, a da mape nisu ArmA kalibra, ovo je definitno preporuka. Gameplay je super, osjećaj pucanja iz oružja je jednostavno jeben, zvuk je za svaku pohvalu, grafika je na mjestu (ne stavljam grafiku na prvo mjesto, tako da mi to nije toliko važno) i s vremenom će kao i u modu ostat samo ozbiljni ljudi, koji stvarno uživaju u takvoj vrsti igre. Za sada ima kričave djece i nekih idiota, ali s vremenom se to sve ustabili.

Mape su solidne; ima dobrih, ima loših. S vremenom će dodat još mnoštvo mapa i oružja, tako da po pitanju sadržaja igri neće ništa faliti. U planu je i neki global leaderboards, možda i neka vrsta ranked igranja, al to neće tako brzo. Developerima je stvarno stalo do igre i znaju što rade.

Za sada je najveći problem igre njezina nestabilnost. Pogledate li tehnički dio foruma sve je puno temo o rušenju igre. Meni se isto to događalo, ali su ovi jučerašnji driveri od nvidie riješili problem (iako još nisam poptuno siguran, trebam još malo istestirat). No, to ne znači da igra šteka ili nešto. Igra radi super ukoliko ste jedan od sretnika kojima se ne crasha

Ovo da je igra realna ili nije. Gledajte, svaka igra koja se fura na realzima ima svojih nedostataka. Svaka. I ArmA isto. Al Insurgency je skoro pa savršeno pogodio onu neku granicu između arkade i realizma, s puno većim nagibom prema realizmu (ako me tko uopće skuži što sam htio reći ).

Kao velikom fanu Rainbow Six: Raven Shield igre, Insurgency mi se za sada jako sviđa. Možda vam to bude neko mjerilo.

Igra ima nedostataka i to je za očekivati, ali je pravi biser u moru mainstream, copy-paste igara.
xGAME je offline   Reply With Quote