Tema: Insurgency
View Single Post
Staro 20.02.2014., 00:15   #58
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
A ako ćemo pošteno onda aa vjerujem da ti znaći americas army.
Ove zadnje dvije su smeće neviđeno, znaći pretpostavljam da voliš 2.x koji više nije živ. Igra je bila jako dobra u svoje vrijeme i ja sam je obožavao , ali opet pucanje nije bilo realistično, uvijek isti recoil u bobu, uvijek se sve isto ponašalo, choke pointova je bilo koliko hoćeš, gdje pola ekipe kempa u jedan pixel. Ali nikad neću zaboraviti jednu rundu kad sam ostao jedini na bridge mapi i kempam ko sinjorina XD a ovih 6 došlo sve sam ih sredio hehe a imo vss vintorez, ali bogami predzadnjega sam bio pogodio 6 puta prije nego je pao , što inaće nije bilo tako .

Ali svejedno opet nije bila toliko taktička koliko kemperska, a dok ne budu dinamički leveli svaki put random kreirani uvijek će biti ovih checkpoint kempera protiv kojih ne možeš lako....

Ne znam što imaš toliko protiv ove igre, jako je jeftina, grafički jako zadovoljavajuća (nema sad neke efekte ali oku ugodna) , realističniji gameplay od bf, i cod, izuzetno fluidna totalno visoki fps, odlični zvukovi, nema trčaj i pucaj .... par metaka pada.....
Nego neću više komentira jer vidim da je toliko hvalim, ne znam previše mi se svidila pa sam malo subjektivan možda pa prestajem s nagovaranjem
Michel je offline   Reply With Quote