Tema: War Thunder
View Single Post
Staro 19.02.2014., 19:24   #153
ante2
Premium
Moj komp

ante2's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Zato ja volim avinjone, nema kampiranja i snajpanja, ok mozda malo snajpanja ima, ali neš ti meni kampirat u avionu no-vej brale.

Uglavnom bilo je maglovito jutro ok jaaaako maglovito jutro, a teren jako brdovit, idealno vrijeme da svoju Štuku odvedem u šetnju, nabio sam visine i počeo obrušavanje, sa ljeve strane sam primjeto lovca koji me je snimio, ali kasno pošto sam imao dovoljno i brzine i razmaka da me ne moze stići prije nego sta ispustim bombu drito u njihovu bazu.
Bum 500kg drito u sridu, cigla na gas i bjez u maglu, ali lovac koji me je primjetio vec je sad opako blizu i praši me ko fazana na livadi, djelovi aviona (mog) lete na sve strane, zadnji mitraljezac pregrijava cijev pokusavajuci otjerat progonitelja, ja krivudam ko pijani rus i kuzim da se necu docepat magle, brzi pogled na mapu, rjecni kanjon sa ljeva duboko dolje, palica dolje ljevo, gas do daske, meci zuje, zadnji pogađa sve bolje onog sta mi je na repu, avion opasno nosi u ljevo, dokopali smo se uskog rjecnog kanjona, bam, killl zadni je skinija proganjatelja, jupi.
Ali kratko je traja moja sreca tu je drugi, trejseri zuje, oplata otpada, ja krivudam po kanjonu (Neretve), mulac me opet pogađa, motor više neradi nego šta radi, zadnji opet pregrijava cijev, bam dva tri dobra pogotka u proganajtelja.
On ili gubi kontrolu ili pokušava ozbjec mog zadnjeg i trassss, zaljepi se ko palcinka u zid kanjona
Nekako motor dolazi sebi, vidim svoj aerodrom, joooošššš samo malo i mozda cak i uspijem sletit, avion opasno nosi u ljevo, flapsovi ko od švicarskog sira, iiii jos samo malo i tu sam.

Taaa dammmmm kraj partije, pobjeda moje strane, jupiiiii.
Adrenalin 200%

Uglavnom meni je ova igra zakon, a i štuka nije totalna koma ako je znas koristit na pravom terenu i jos da sam imao koga da me pokriva pala bi jos koja krmača na njihovu bazu. Magla i brdovit teren zakon za ovu šljuku od avinjona ok i dobra doza ciste srece
DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance
Carbide Series Air 540, Corsair RM750i
CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud
DELL U2515H
Synology DS413
ante2 je offline   Reply With Quote