Evo bas skidam,mislim da sam stavio,ali nisam siguran,nema problema za saveove,nece se corruptati ili slicno kad stavim taj patch/update ?
I da li da pokrecem tj.instaliram preko prilozenog installera ili samo copy/paste ?
Nemam te opcije da se pridruzim,ne znam kako,mogu ih jedino ispitivati one gluposti,nista vidjeti cemo kasnije,ali naginjem Freedomovcima,Duty su mi previse vojnicki nastrojeni,ovi deru gandzu,najjace mi bilo kad onaj prica kako znati da su negdje prosli Freedomovci,veli ostaju filteri od pljuge
Eh,jbg ja sam taj PDA prodao,nisam znao da moze ici,nego daj ti meni koji savjet prije nego sto odem na tvornicu,onaj kontroler me zeza i 4 bloodsuckera,hoce li one psy block tablete pomoci da me ne ubije ?
Sto imas od opreme,ja upgradeao do prvog levela Berill odijelo i Sphere 12 kacigu sa najnovijim night visionom,narucio sam od Nimble ono odijelo kad to ono iz Clear Skyja odijelo,isplati li se uzeti i upgradeati ili bolje zadrzati Berill i kad nadjem alate do kraja nadograditi ?