View Single Post
Staro 19.02.2014., 15:20   #546
ljudevit27
Registered User

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Hibridi su ti cijela X serija, osim ta dva FL modela. Nebi ti se ovo od 400W manje grijalo, čak je moguće da bi bilo obrnuto pošto bi radilo pod većim opterećenjem.

Stvar je da FL napajanja zahtjevaju ajmo to reći tako, da stoje u određenom položaju zbog prirodnog i prisilnog strujanja zraka, a to je kod tebe nemoguće postići u tom kućištu jer ti napajanje stoji vertikalno, i tu je još "usis" prilično zatvoren s filterom/zaštitom protiv buke. Pročitaj si manual od napajanja.

Ja bi gledao na tvom mjestu seasonic G seriju, ili još bolje corsair RM seriju koja nema dječjih bolesti sa zavojnicama kao X serija
Citam o Corsair RM seriji.
Po nekim testovima ona radi u fanless modu do cca 40% opterecenja. Buduci mi je glasnoca pri vrhu prioriteta postavlja se pitanje da li je pametnije uzeti model od 650W umjesto modela od 450W sto bi mi samo po sebi bilo dovoljno?

Citao sam i o Seasonic X seriji (hibridima), konkretno o Seasonic X-650. Svi testovi su, po mojem shvacanju, odlicni sto se tice glasnoce. U odnosu na Corsair RM seriju ovo napajanje je nesto skuplje. Konkretno pitanje je da li bih sa Seasonic X-650 dobio tise napajanje od Corsair RM Series 450W ili Corsair RM Series 650W? Ima li netko kakvih saznanja?
ljudevit27 je offline   Reply With Quote