View Single Post
Staro 19.02.2014., 12:06   #5
krešo
Administrator
Moj komp

krešo's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor dadosbcro Pregled postova
zanimljiv članak Krešimire, samo zanima me da li se isplati dati 220kn više za 750Ti u odnosu na R7 260x?

ne bi bilo loše da se odvrtila usporedba u BF4 sa mantle i bez, također ne bi bilo loše napisati da li razlika u performansama između r7 260x i 750Ti opravdava 20% veću razliku u cijeni... kada se već piše odnos potrošnja/performanse, ne bi bilo loše napisati i gangbang for buck?...za 100kn jeftinije od 750Ti se dobije nova HD7850 2GB, brža i sa podrškom za mantle, tako da mi se 750ti čini overpriced
Pa isplati se dati jer u konacnici ima vise performanse, kada na trziste dodje R7 265 onda ce se situacija malo promijeniti.

750Ti sam odvrtio sa BF4 ali ce to ici u neke kasnije usporedbe, kada dodje ponovno neka 260/265 u lab jer za sada 750Ti nisam imao s cim usporediti. Isto tako treba pricekati stabilizaciju cijena.

Jasno je da AMD ima prednost Mantlea, no to ce tek biti benefit kada bude 10+ igara na trzistu, isto kao sto ce Nvidia imati prednost G-Synca. Svatko ce za sebe morati odvagnuti sta mu je bolje.

Koliko cujem HD7850 bas ne radi lijepo s Mantleom. Ili sam krivo cuo?
krešo je offline   Reply With Quote