View Single Post
Staro 19.02.2014., 09:05   #6013
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor bodija Pregled postova
Uvijek ista priča, na svakom forumu možeš naći takvih likova kao što si ti. Vidiš i sam iz priloženog da mobiteli iz Kine od poznatih brandova nisu mobiteli kao što su nekad bili. I ako nemisliš kupovati ili nemaš uvid u iste, nemoj ni komentirati. Jesi li kad čuo za Lenovo, Huawei, Zte, Thl, Tcl, Xiaomi, Zopo, Oppo, itd.... Očito da nisi.
Ovo je forum gdje ljudi iznose svoja iskustva i MIŠLJENJA. Ako je njegovo mišljenje da ne želi kupovat kineske mobitele. Djelomično je u pravu glede garancije. Nije u pravu glede kvalitete. Nisu svi tak veliki šrot kako kaže.
Ali mu nitko nema pravo braniti komentiranje. Samo naravno, do određene granice.

Ponavljam, ovo je forum. Ljudi razmjenjuju iskustva i mišljenja. Što bi htjeli, da se svaki telefon nahvali kako bi profitirali šverceri? How yes no. Dok je sve u pravilima i dok se ponaša pristojno, može pisati što želi, ali bez trollanja i flejmanja.

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
kada dobijem ovo...

wut?

Šaljem mail da nemam pojma kaj tu piše i neka izvole poslat ponudu ili vratiti mobitel o svom trošku. Ni prc ni mrc od njih. Pitaj boga jel bum ikad više videl taj mob. Grozota.
FFS O tome pričam. I sad će ti netko reći "pa kaj, znao si u što se upuštaš, svi smo mi toga svjesni, to košta te cijene". A skaću kad ih nazoveš odronom, upiru prstom u tebe da si dežurni pljuvač, prate tvoje postove i rade statistiku i u svakom trenutku čekaju da ti kvotaju nešto

Citiraj:
Autor Gondar Pregled postova
Za Lenovo i Huawei jesam no oni i nemaju baš neke best buy mobitele i dosta su skuplji od drugih i još si i bez garancije dok kod ovih drugih manje poznatih dobiješ mobitel na papiru dobar no u stvarnosti vrlo upitne kvalitete i brdo bugova i problema i bez garancije naravno, i 60% vas ima račune na drugim forumima pod drugim nickom gdje pišete o bugovima i problemima na svojim mobitelima a ovdje ih kao branite i hvalite (normalno svaki brani svoju investiciju) o tome je detaljnije napisao kolega par postova prije tako da opet ponavljam koliko para toliko muzike i ja koji imam novaca kupujem kvalitetno iz Europe a ne tamo neke shitove iz Kine bez garancije.
Kolega, mislim da ste dovoljno rekli na tu temu. Nije potrebno 5-6 puta reciklirati isti post.
Huawei je globalno poznata i jaka marka i ima vrhunske uređaje koji su uz bok razvikanim proizvođačima, i imaju best buy modele. To što ih naši lopovi od telekoma ne nude u toj mjeri, nije problem proizvođača mobitela.
Svi kineski mobiteli su zmajevi na papiru. Neki se ugodno iznenade kad ga dobiju, neki se neugodno iznenade ali ga nahvale da bi ga uvalili dalje. Sve je to normalno, pa se nećemo oko toga bezveze raspravljati. Ne vidim neki smisao u tome. A pogotovo to jer nisi vidio niti jednog uživo niti jednog koristio.
Svoje si rekao, nećeš ih kupovati. Cijenimo tvoje mišljenje. To je to.

Svima ostalima poručujem da će svaki idući post koji bude nastavljao ovu diskusiju koju je nespretno pokrenuo Gondar, biti obrisan. Molim vas da to stane ovdje i odmah. Sve smo rekli.

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 19.02.2014. u 09:17.
Brko je offline